Libnet.ro
UNICEF

16:30

intentioneaza sa reia productia si va testa toti angajatii

România Liberă România Liberă,
 intentioneaza sa reia productia si va testa toti angajatii

A prezentat un proiect pentru protejarea sanatatii angajatilor sai odata cu reluarea product. continuă pe România Liberă

Dacia reia productia la uzina Mecanica pe 21 aprilie si la cea de Vehicule, pe 4 mai

Dacia a anuntat cand se va relua productia la uzinele de la Mioveni, iar acest lucru se va intampla in doua etape: 21 aprilie si 4 mai, dar in conditii de siguranta si de distantare sociala, cu echipe restranse. Productia fusese oprita in martie la Mioveni. Recent si Ford a anuntat ca reia productia pe 4 mai.

Antibiotice Iasi reia productia de Paracetamol si Novocalmin

Producatorul de medicamente Antibiotice Iasi a anuntat marti ca reia productia de Paracetamol si Nov.

Antibiotice Iasi reia productia de Paracetamol si Novocalmin in regim de urgenta

Farmaciliile si spitalele din Romania vor fi din nou alimentate cu stocuri de Paracetamol si Novocalmin, dupa ce Antibiotice Iasi a anuntat ca reia productia acestor medicamente.

Antibiotice Iasi reia productia de paracetamol si novocalmin in regim de urgenta

Antibiotice Iasi a decis sa reia in regim de urgenta productia de paracetamol si novocalmin, care vor fi livrate in perioada urmatoare catre farmaciile si spitalele din Romania.

Avertisment al sindicatelor: Toti angajatii din sistemul sanitar din Romania ar putea fi infectati cu coronavirus in 30 de zile

Una din 5 persoane infectate cu coronavirus in tara noastra este angajat din domeniul sanatatii, iar in cazul in care ritmul actual se va mentine, in 30 de zile de acum incolo ar urma sa fie infectati toti salariatii din sanatate, sustine Solidaritatea Sanitara, una dintre cele mai mari federatii sindicale din sistemul sanitar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )