Libnet.ro
UNICEF

16:31

1,5 milioane dolari pentru startup-uri, de la 15 tineri angel investors

Hotnews Hotnews,
 1,5 milioane dolari pentru startup-uri, de la 15 tineri angel investors

Fondul european de investitii de capital de risc Atomico distribuie cate 100. 000 de dolari unui numar de 15 tineri angel investors, care vor avea libertatea sa finanteze orice fel de startup vor ei, scrie Sifted. com. continuă pe Hotnews

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 15 decembrie. Taurii sunt pe calea cea buna, Pestii sunt protejati

Iata pentru DUMINICA 15 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu.

ADMINISTRATIA PORTURILOR: Licitatie de 8,3 milioane euro pentru proiectul platformei de la Galati

Compania Nationala Administratia Porturilor Dunarii Maritime a lansat o licitatie de 39,6 milioane lei 8,3 milioane euro), fara TVA, bani europeni, pentru lucrari in cadrul proiectului Platforma Multimodala Galati, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP, relateaza News. ro.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 15 decembrie. Fecioarele au rabdare, Sagetatorii simt compasiune

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de DUMINICA 15 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Premiera: Primarul Gabriela Firea propune taierea celor 50 milioane lei alocati la inceputul anului pentru biserici, printre care 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Primarul Gabriela Firea propune taierea celor circa 50 milioane lei propusi pentru biserici la inceputul anului, printre care 10 milioane lei pentru catedrala Mantuirii Neamului, potrivit proiectului de rectificare bugetara aflat pe ordinea de zi a sedintei consiliului General de saptamana viitoare. in total, propunerea de rectificare bugetara este de circa 250 milioane lei, iar municipalitatea ramane cu un buget de 5,9 miliarde lei. in 2018, Primaria Capitalei a dat 121 milioane de lei la biserici, dintre care 45 milioane lei la Catedrala Mantuirii Neamului.

Italia aloca 900 milioane euro pentru a salva banca Popolare di Bari

Guvernul Italiei a aprobat duminica seara un decret de urgenta privind acordarea unei linii de credit de pana la 900 milioane de euro pentru salvarea bancii cooperatiste Banca Popolare di Bari SCpa, ultimul plan de sprijin acordat de statul italian pentru o banca aflata in dificultate, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )