Libnet.ro
UNICEF

05:30

1 iulie 2016: Intrarea in vigoare a Acordului de Asociere UE- Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
1 iulie 2016: Intrarea in vigoare a Acordului de Asociere UE- Republica Moldova

Acordul de Asociere UE-Republica Moldova intra in vigoare vineri, 1 iulie 2016. Acesta a fost semnat pe 27 iunie 2014 de catre premierul de atunci, Iurie Leanca. continuă pe Adevărul

La 1 iulie intra in vigoare acordul de asociere UE - Republica MOLDOVA

Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei saluta intrarea in vigoare, la 1 iulie 2016, a Acordurilor de asociere intre Uniunea Europeana si Comunitatea Europeana a Energiei Atomice si statele membre ale acestora, pe de o parte, si Republica Moldova, respectiv Georgia.

Astazi intra in vigoare Acordurile de asociere UE - Republica Moldova si UE - Georgia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) saluta intrarea in vigoare la 1 iulie 2016 a Acordurilor de asociere intre Uniunea Europeana si Comunitatea Europeana a Energiei Atomice si statele membre ale acestora, pe de o parte, si Republica Moldova, respectiv Georgia, pe de alta parte, ca urmare a incheierii tuturor procedurilor interne la nivelul UE, in baza finalizarii procesului de ratificare a acordurilor de catre toate cele 28 de state membre si de catre Parlamentul European, in perioada 2014-2015, potrivit unui comunicat al MAE remis redactiei.

Pirkka Tapiola: UE este cel mai important partener comercial al Republicii Moldova VIDEO

Seful Delegatiei Uniunii Europene in Republica Moldova, Pirkka Tapiola, a transmis un mesaj pentru moldoveni vineri, 1 iulie, cu ocazia intrarii in vigoare a Acordului de Asociere UE-Republica Moldova.

Horoscop zilnic, 2 iulie 2016. Leii dau dovada de optimism exagerat

Horoscop zilnic, 2 iulie 2016. Berbecii vor sa organizeze o reuniune familiala, Leii trebuie sa-si tempereze veselia pentru a nu lua decizii pripite, iar Capricornii sunt plictisiti de musafiri.

Miting aviatic AEROMANIA 10 ani, pe 2 iulie 2016, la Aeroportul Tuzla

Sambata 2 iulie 2016 are loc editia aniversara AEROMANIA 10 ANI, pe Aeroportul Tuzla. La spectacolul aerian vor fi prezenti multiplul campion Jurgis Kairys, Iacarii acrobati si alti piloti de podium mondial care vor zbura acompaniati de muzica rock, pop-rock si folk a trupelor ce vor canta la aeroport, printre care Zdob si Zdub, R. si Mihai Margineanu.

Horoscopul banilor pentru iulie 2016

Unii nativi se vor descurca minunat la capitolul bani in aceasta luna, in timp ce altii trebuie sa faca mari eforturi pentru a se descurca financiar. Afla din horoscopul banilor pentru luna iulie 2016 cum vei sta la capitolul bani!.

Intrarea in vigoare a acordurilor UE-R.Moldova si UE-Georgia, incununare a eforturilor acestor state

Presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputatilor, Ana Birchall, saluta intrarea oficiala in vigoare, incepand cu 1 iulie, a Acordurilor de asociere intre Uniunea Europeana si Comunitatea Europeana a Energiei Atomice, pe de o parte, si cele doua tari din fostul bloc estic, Republica Moldova si Georgia, de cealalta parte, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Ce schimbari aduce 1 iulie 2016 in buzunarele romanilor

Incepand cu data de 1 iulie intra in aplicare o serie de normative care vor genera plusuri in bugetele populatiei. Energia electrica si gazele naturale se ieftinesc cu cateva procente, indemnizatiile minime pentru mame cresc cu peste 400 de lei, disparand plafonul maxim si concediul pentru cresterea copiilor se va acorda urmand proceduri simplificate.

Cum stai cu dragostea in luna iulie 2016, in functie de zodie

Luna iulie este ceva mai relaxata, iar lucrurile intra usor pe fagas normal. Chiar si pe plan amoros cerul e predominant senin. Cativa norisori pe ici pe colo, nimic mai mult.

MACRO NEWSLETTER 01 iulie 2016

Increderea in economia Cehiei a scazut usor in iunie 2016, pe fondul scaderii increderii la nivelul producatorilor si consumatorilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2746 seconds )