Libnet.ro
UNICEF

00:07

1 mil. euro. Atat costa paza pentru autostrazile din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
1 mil. euro. Atat costa paza pentru autostrazile din Romania

CNADNR va plati 4,53 milioane lei 1,02 milioane euro), cu TVA, pentru servicii de paza a patrimoniului a 183 de kilometri de autostrada, pe o perioada de un an, in cadrul a sase contracte atribuite in perioada 30 iulie - 6 august. continuă pe Wall-Street Ro

Operatorul de servicii de apa Raja Constanta ia 10 mil. de euro de la BERD pentru extindere

BERD acorda un imprumut de pana la 10 milioane de euro companiei de apa si canalizare Raja Constanta, care va fi suplimentat cu 47,5 milioane euro prin Fondul UE de Coeziune, pentru investitii in reteaua de alimentare cu apa si cea de canalizare in 17.

Ce planuri are NEPI cu cele 100 mil. euro obtinute prin majorare de capital

Fondul de investitii sud-african NEPI, unul dintre cei mai dinamici investitori de pe piata imobiliara romaneasca, vrea sa utilizeze jumatate din suma de 100 de milioane de euro obtinuta prin majorare de capital pentru a rambursa credite, restul.

Trend Consult Group vrea afaceri de 1,2 mil. euro in acest an

Trend Consult Group a inregistrat in primul semestru al acestui an o crestere cu 35% a cifrei de afaceri fata de aceeasi perioada a anului trecut, in valoare de 600. 000 de euro. Pana la sfarsitul anului, compania si-a propus sa atinga 1,2 milioane de.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )