Libnet.ro
UNICEF

20:45

10 lucruri pe care nu ti le spune nimeni despre cum e sa fii casatorit

Antena3 Antena3,
10 lucruri pe care nu ti le spune nimeni despre cum e sa fii casatorit

Casnicia poate fi o adevarata provocare atunci cand lucrurile merg in directia contrara a ceea ce ne dorim sau cand partenerul/a are o alta viziune asupra a ceea ce inseamna o relatie pe termen lung. Atunci cand nu intel. continuă pe Antena3

10 lucruri bizare despre sclavii antici: afacerile cu carne vie din Pont, povestea sclavului Zamolxis si dacul care a ales moartea in locul robiei

Una dintre cele mai controversate marturii pastrate de la autorii antici prezinta povestea zeitatii getilor, Zamolxis, care ar fi fost la origine un sclav al inteleptului Pitagora. Informatii mai precise dezvaluie amanunte despre modul in care stramosii nostri se raportau la sclavie.

Alegeri in SUA: Presa a publicat o noua inregistrare cu Donald Trump, care vorbeste vulgar despre femei

Presa americana a publicat o noua inregistrare in care candidatul republican la presedintia Statelor Unite, Donald Trump, face declaratii jignitoare la adresa femeilor, inclusiv a fiicei sale, Ivanka, re.

Un italian a ajuns sa cerseasca in Romania! Povestea incredibila a omului care spune ca a pierdut tot in Italia

Caz uluitor in Piatra Neamt, unde un italian a ajuns sa cerseasca pe strada. Barbatul ar fi venit din Italia in tara noastra, insotit de cei doi caini ai sai, dupa ce banca i-a luat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )