Libnet.ro
UNICEF

06:45

10 lucruri mai putin cunoscute despre Nelson Mandela. De ce a refuzat de sase ori sa iasa din inchisoare

Adevărul Adevărul,
10 lucruri mai putin cunoscute despre Nelson Mandela. De ce a refuzat de sase ori sa iasa din inchisoare

Nelson Rolihlahla Mandela 18 iulie 1918 5 decembrie 2013), fost om politic, a fost presedinte al Africii de Sud in intervalul 1994-1999. A fost primul presedinte al Africii de Sud ales prin vot universal si s-a facut remarcat prin combaterea rasismului, a saraciei si a inegalitatii. continuă pe Adevărul

Zece lucruri mai putin stiute despre Islanda, tara in care politistii nu au nevoie de arme, iar oamenii cred in elfi

Cel mai nordic stat al Europei si unul dintre cele mai prospere, Islanda, a devenit in ultimii ani o destinatie importanta pentru turistii care vor sa descopere comorile sale.

Apa este esentiala pentru buna functionare a rinichilor. Lucruri mai putin stiute care pot afecta aceste organe

Sarea in exces, anumite alimente, dar si obiceiuri nesanatoase pot afecta rinichii intr-o masura mai mare sau mai mica. Care sunt acestea.

Superlative geografice putin cunoscute. Unde este polul caldurii si care este cea mai izolata insula din lume

Va puteti testa nivelul cunostintelor de geografie parcurgand chestionarul alaturat. Ne puteti scrie in sectiunea comentarii la cate intrebari ati stiut raspunsul.

Incident mai putin obisnuit in Constanta. Un barbat a fost calcat in picioare de un cal

Un barbat din judetul Constanta a fost lovit si calcat in picioare de un cal. Incidentul s-a intamplat in comuna independenta. Imaginile au fost surprinse de o camera de supraveghere. Se.

Cum sa faci un zbor lung cu avionul sa fie mai putin obositor

Am auzit mai multi prieteni ca zborul ore in sir este unul dintre motivele pentru care nu calatoresc. Sunt de acord ca peste noua ore de zbor nu sunt o activitate interesanta, dar exista cateva sfaturi pentru.

Horoscop. Zodiile care vor fi cel mai putin afectate de Luna sangerie din 27 iulie

Pe 27 iulie vom fi martorii celei mai lungi eclipse totale de Luna a secolului 21. Fenomenul, care va dura o ora si 43 de minute, va produce efecte puternice asupra anumitor semne astrale. Sub eclipsa lunii.

6 zodii care vor fi cel mai putin afectate de Luna sangerie de pe 27 iulie

Pe 27 iulie vom fi martorii celei mai lungi eclipse totale de Luna a secolului 21. Fenomenul, care va dura o ora si 43 de minute, va produce efecte puternice asupra anumitor semne astrale.

Top 10 cele mai bine platite joburi n IT

Platforma online de joburi Glassdoor a facut un clasament al celor mai bine platite posturi din tehnologie, la nivel mondial, in functie de salariul mediu anual al fiecarui job, iar cel mai bine platit post din IT, poate veni cu un salariu de circa 163. 000 de dolari pe an, potrivit BusinessInsider. com.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )