Libnet.ro
UNICEF

11:15

1.000 miliarde euro pentru un plus de 0,2 puncte la inflatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
1.000 miliarde euro pentru un plus de 0,2 puncte la inflatie

Banca Centrala Europeana BCE) ar trebui sa preia din piata obligatiuni de 1. 000 miliarde euro pentru a creste inflatia cu numai 0,2 puncte procentuale, daca va opta pentru masuri neortodoxe in incercarea de a preveni deflatia, potrivit Financial Times, citat de Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Vivendi vinde operatorul francez de telefonie SFR catre Altice, pentru suma de 17 miliarde euro

Vivendi a convenit vanzarea SFR, al doilea mare operator de telefonie din Franta, catre grupul Altice, intr-o tranzactie evaluata la peste 17 miliarde euro, informeaza Bloomberg. Vivendi a respins, astfel, o.

Kingfisher a facut o oferta de 275 mil. euro pentru Mr Bricolage

Retailerul britanic de bricolaj Kingfisher, care a preluat anul trecut magazinele Bricostore din Romania, a facut o oferta de 275 milioane euro pentru compania franceza Mr Bricolage, cu trei magazine pe piata romaneasca. Compania anticipeaza incheierea.

Google, AMENDATA cu un milion de euro pentru masinile Street View

Google a platit o amenda de un milion de euro in Italia, dupa ce autoritatile au decis ca automobilele Street View care filmeaza pe drumurile din tara nu sunt suficient de bine diferentiate, incalcand.

Lukerg a obtinut un credit de 67 milioane de euro pentru un parc eolian din Galati

Lukerg Renew, un joint venture intre Lukoil Rusia) si ERG Renew Italia), a incheiat un acord cu Raiffeisen Bank International Austria) si ING Bank Olanda) pentru un credit de 67 milioane euro, pe o perioada de 11 ani, destinat finantarii proiectului eolian de 70 MW Gebeleisis din zona Galati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )