Libnet.ro
UNICEF

14:45

103 cadre medicale din Romania diagnosticate cu COVID-19, dintre care 70 de la Suceava. Practic, aproape 14% din pacientii contaminati din tara lucreaza in spitale

B1 B1,
103 cadre medicale din Romania diagnosticate cu COVID-19, dintre care 70 de la Suceava. Practic, aproape 14% din pacientii contaminati din tara lucreaza in spitale

Un numar de 103 cadre medicale din Romania au fost diagnosticate cu noul coronavirus, anunta marti Grupul de Comunicare Strategica. Cum autoritatile romane au depistat, pana marti, 762 de cazuri de infectare. continuă pe B1

Cate cadre medicale din Romania sunt infectate pana acest moment cu COVID-19: 184 persoane

Din cauza situatiei tot mai grave din Romania, numarul infectatilor a inceput sa creasca semnificativ. Astfel incat, autoritatile sunt in continua controlare a mall-urilor si a strazilor. Romania intra incepand cu data de 25 martie in carantina. Cate cadre medicale din Romania sunt infectate pana acest moment cu COVID-19 UPDATE:184 de cadre medicale infectate cu .

103 cadre medicale, diagnosticate cu noul coronavirus

Conform datelor raportate catre Institutul National de Sanatate Publica din teritoriu, in prezent, un numar de 103 cadre medicale, dintre care 43 de medici, sunt diagnosticate cu COVID 19.

103 cadre medicale, confirmate cu coronavirus in Romania

Pe teritoriul Romaniei au fost confirmate cu noul coronavirus 103 cadre medicale.

Coronavirus in Romania: 103 cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19

Un numar de 103 cadre medicale sunt diagnosticate cu COVID 19, conform datelor raportate catre Institutul National de Sanatate Publica din teritoriu, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Din cele 103 cadre medicale, 43 sunt medici, dintre care 27 sunt din Suceava.

inca 25 de cadre medicale din Spitalul Suceava au fost confirmate cu coronavirus. Totalul a ajuns la 52

Update: Problemele de la Spitalul din Suceava se agraveaza de la o ora la alta. Rezultatele testelor sosite luni arata ca alte 25 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 52 de cadre medicale. Practic, intr-o singura zi aproape ca s-a dublat numarul cazurilor de medici si asistenti medicali in cazul carora s-a confirmat imbolnavirea cu noul coronavirus.

103 cadre medicale diagnosticate cu COVID 19 in Romania!

Conform datelor raportate catre Institutul National de Sanatate Publica din teritoriu, in prezent, u.

Cadre medicale in izolare la Iasi, dupa ce au intrat in contact cu un pacient infectat

Mai multe cadre medicale din Iasi se afla in izolare, dupa ce au intrat in contact cu un pacient infectat.

92 de cadre medicale de la Spitalul Judetean din Suceava, depistate cu noul coronavirus: inca se testeaza (FOTO)

Un numar de 92 de cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou din Suceava au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus, anunta Federatia Sanitas din Romania, cu precizarea.

27 de cadre medicale, dintre care 19 medici, sunt infectate cu coronavirus la Spitalul din Suceava

Alerta la la Spitalul Judetean din Suceava. Sunt 27 de cadre medicale infectate cu noul coronavirus. Este vorba de 19 medici si 8 asistentiinfirmiere, iar alte persoane asteapta rezulatul testelor pentru a afla daca sunt sau nu infectate cu COVID-19.

Iohannis, managerilor de spitale: Asigurati echipamentul pentru cadre medicale si faceti teste. Sa nu mai avem situatii revoltatoare ca la SJ Suceava, Gerota sau Sf Ioan

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut managerilor de spitale, in videoconferinta, sa asigure cu prioritate protejarea cadrelor medicale, sa faca tot ce pot pentru a le asigura echipamentele de protectie si sa ii testeze pe medici si asistenti, pentru a nu mai avea situatii revoltatoare precum cele de la spitalele judetean Suceava, Gerota sau, mai nou, la Spitalul Sfantul Ioan, unde zeci de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )