Libnet.ro
UNICEF

16:15

11 asemanari intre Klaus Iohannis si Traian Basescu

Antena3 Antena3,
11 asemanari intre Klaus Iohannis si Traian Basescu

Adrian Ursu a prezentat la Previziuni 11 asemanari intre actualul si fostul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis si Traian Basescu. Boala caselor Sase la Iohannis, vreo patru succesive la. continuă pe Antena3

TRAIAN BASESCU: Nationalismul-populist poate distruge UE

Nationalismul-populist poate distruge Uniunea Europeana, este de parere fostul presedinte Traian Basescu.

Traian Basescu: Daca va uitati la discursul lui Dragnea, o sa vedeti ce inseamna pelagra UE. Nationalismul-populist poate distruge UE

Populismul reprezinta cea mai mare amenintare la adresa Uniunii Europene, iar presedintele PSD, Liviu Dragnea, este reprezentativ acestei categorii, a precizat fostul presedinte Traian Basescu, in cadrul unui discu.

Eugen Tomac: Traian Basescu, cel mai pregatit politician roman sa reprezinte tara la Bruxelles, in Parlamentul European

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, luni, ca fostul sef al statului Traian Basescu nu a luat inca o decizie privind o candidatura la alegerile europarlamentare. Tocmai precizeaza insa ca nu.

Presedintele Klaus Iohannis anunta: Am decis sa promulg legea bugetului asigurarilor sociale de stat

00 - Presedintele Klaus Iohannis va promulga bugetul pe 2019. Romanii au tot dreptul sa stie cum stau lucrurile in realitate cu bugetul tarii, a declarat presedintele Klaus Iohannis, luni, la Palatul.

Klaus Iohannis, declaratie de presa de la ora 17.00

Presedintele Klaus Iohannis, va sustine luni, la ora 17. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Interventia lui Klaus Iohannis are loc in contextul in care PSD forteaza Guvernul sa dea o ordonanta de urgenta pentru modificarea legislatiei penale.

Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa Guvernului: Unii politicieni sunt tributari reflexelor comuniste, autoritariste (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat miercuri un nou atac la adresaGuvernarii PSD-ALDE. Seful statului a precizat, in cadrul Galei MERITO, ca sectorul privat, atat de defaimat mai nou de unii politicie.

CCR a admis sesizarea lui Klaus Iohannis si taie super-puterile oferite de Carmen Dan politistilor

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si sigurantei publice si taie din super-puterile pe care Carmen Dan a vrut sa le dea politistilor.

Tapardel (PSD): Klaus Iohannis asmute pensionarii din Romania impotriva PSD. Din cauza lui s-a intarziat bugetul

Europarlamentarul PSD Claudia Tapardel l-a atacat pe presedintele Klaus Iohannis, spunand despre acesta ca minte in legatura cu cifrele economice si ca din cauza acestuia s-a intarziat intrarea in vigoare a bugetului.

Klaus Iohannis, reactie VIRULENTA la adresa PSD: Este unicul vinovat ca la jumatatea lunii martie nu avem buget. Sa plece de la guvernare! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, luni, un nou atac la adresa guvernantilor in conditiile in care legea bugetului de stat pe 2019 a fost trimisa la reexaminare in Parlament de seful statului. Seful.

Klaus Iohannis - Legea Bugetului Asigurarilor, adoptata

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Faceti un buget realist, pentru dezvoltarea tarii, nu pentru bunastarea PSD! ----- Seful statului a declarat astazi, la Palatul Cotroceni, ca a adoptat legea Bugetului Asigurarilor, si a mai invinuit PSD pentru lipsa unui buget viabil atat de tarziu de la inceperea anului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )