Libnet.ro
UNICEF

21:00

11 filme in aer liber la Brasov, Sibiu si Bucuresti, aduse de Caravana Metropolis

Adevărul Adevărul,
11 filme in aer liber la Brasov, Sibiu si Bucuresti, aduse de Caravana Metropolis

Caravana Metropolis revine vara aceasta cu proiectiile in aer liber ale celor mai bune filme din ultimul an. Evenimentul va debuta in luna iulie la Brasov, in Piata Sfatului, urmand ca apoi sa se indrepte spre Sibiu si Bucuresti. continuă pe Adevărul

Proiectii de film in aer liber in marile orase.

Caravana Metropolis - editia a doua revine cu proiectii gratuite in aer liber, in tara, la inceputul lunii iulie, dupa ce anul trecut a inregistrat 80. 000 de spectatori in sapte orase. Caravana Metropolis aduce in fata publicului cele mai bune filme din ultimul an, premiate cu Oscar, Globul de Aur sau incluse in selectiile unor festivaluri de renume, precum cele de la Cannes, Berlin, Toronto si Venetia, semnate de regizori de renume mondial, ca Pedro Almodovar, Michael Haneke, Wes Anderson, .

Mega Image deschide 2 supermarketuri la Brasov si Bucuresti

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, va deschide doua magazine ShopGo, in Brasov si Bucuresti, ajungand astfel la 228 de supermarketuri la nivel national, informeaza Mediafax .

Circulatia rutiera pe DN 1 dinspre Brasov spre Bucuresti, DEVIATA.

Circulatia rutiera pe DN 1 intre Brasov si Bucuresti este deviata, luni dupa-amiaza, pe DN 1 A, din cauza numarului mare de masini, in conditiile in care mii de turisti care au petrecut weekend-ul la munte revin in Capitala, transmite Mediafax. Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca, luni dupa-amiaza, circulatia rutiera pe DN 1 dinspre Brasov spre Bucuresti a fost deviata pe DN 1 A, pe ruta Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, din cauza aglomeratiei. Traficul pe DN 1 a .

Circulatia rutiera pe DN 1 dinspre Brasov spre Bucuresti, deviata pe DN 1 A

Circulatia rutiera pe DN 1 intre Brasov si Bucuresti este deviata, luni dupa-amiaza, pe DN 1 A, din cauza numarului mare de masini, in conditiile in care mii de turisti care au petrecut weekend-ul la munte revin in Capitala.

Circulatia rutiera dinspre Brasov spre Bucuresti, deviata pe DN 1 A

Circulatia rutiera pe DN 1 intre Brasov si Bucuresti este deviata, luni dupa-amiaza, pe DN 1 A, din cauza numarului mare de masini, in conditiile in care mii de turisti care au petrecut weekend-ul la munte revin in Capitala, transmite Mediafax.

Stagiune estivala in aer liber!

A intrat deja in traditie ca, in lunile de vara, melomani sau curiosii sa-si dea intalnire in Piata George Enescu din Bucuresti pentru a se bucura de seri de muzica, dans sau film la care intrarea este libera si se poate savura o inghetata sau chiar o friptura urmarind totodata evolutia celor de pe scena.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )