Libnet.ro
UNICEF

01:05

11 membri ai Guvernului isi protejeaza firmele de split TVA, desi public lauda avantajele sistemului (FOTO)

B1 B1,
11 membri ai Guvernului isi protejeaza firmele de split TVA, desi public lauda avantajele sistemului (FOTO)

11 membri ai Guvernului au evitat, la 1 octombrie, inscrierea firmelor pe care le detin in split TVA, in ciuda declaratiilor repetate ale acestora despre cat de avantajoasa este intrarea. continuă pe B1

11 membri ai Guvernului isi protejeaza firmele de split TVA, desi public lauda avantajele sistemului (FOTO)

11 membri ai Guvernului au evitat, la 1 octombrie, inscrierea firmelor pe care le detin in split TVA, in ciuda declaratiilor repetate ale acestora despre cat de avantajoasa este intrarea.

Un numar de 590 de contribuabili din Bucuresti au beneficiat de indrumare privind split TVA

Un numar de 590 de firme au beneficiat de indrumare referitoare la mecanismul platii defalcate a TVA split TVA), in cadrul unor intalniri organizate de catre Directia Generala Regionala a Finantelor Publice din Bucuresti DGRFPB), informeaza un comunicat de presa al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) trimis Redactiei.

Patronatul Investitorilor Autohtoni, despre Split TVA (P)

Patronatul Investitorilor Autohtoni PIAROM), membru al Confederatiei Nationale a Patronatului Roman CNPR), a activat constructiv si constant in realizarea unui dialog autentic si transparent, la toate nivelurile decizionale implicate, legat de impactul total negativ asupra mediului de afaceri, generat de aplicarea OG 23/2017 SPLIT TVA).

Manager de top, despre split TVA: Cheltuielile de operare si alocarea de resurse vor fi afectate

Veniturile companiei Avi Compact, unul dintre principalii jucatori din domeniul sistemelor de climatizare, vor creste in acest an cu 10% fata de 2016. Florin Radulescu, CEO Avi Compact, spune ca split TVA va afecta compania la nivelul.

Firmele a opt ministri din Guvernul Tudose si ale lui Tariceanu nu au aplicat pentru split TVA - Raluca Turcan

Vicepresedintele PNL Raluca Turcan anunta intr-o postare pe Facebook ca firmele in care 8 ministri sunt actionari nu au aplicat pentru plata defalcata a TVA, masura luata chiar de guvernul Tudose. Turcan denunta o schizofrenie guvernamentala.

Split TVA: Cum se va debita contul de TVA cu acordul ANAF

ANAF reglementeaza situatiile in care se vor debita cu acordul organului fiscal conturile de TVA, in cadrul sistemului platii defalcate a taxei pe valoare adaugata, potrivit unui roict de ordin al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

Split TVA si trecerea contributiilor de la angajator la angajat, discutate de Tudose cu reprezentantii CDR

Prim-ministrul Mihai Tudose si vicepremierul Ion-Marcel Ciolacu au discutat vineri, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei CDR), despre aplicarea masurilor de plata defalcata a TVA si trecere a contributiilor sociale din sarcina angajatorului in sarcina angajatului si despre obiectivele urmarite de Guvern prin implementarea acestor masuri, potrivit unui comunicat oficial, trimis Redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2561 seconds )