Libnet.ro
UNICEF

09:45

11 persoane au murit intr-un accident aviatic

B1 B1,
11 persoane au murit intr-un accident aviatic

Un numar de 11 persoane au decedat in urma unui accident aviatic. Aeronava apartinea unei companii specializate in safari. Tragedia s-a produs miercuri, in nordul Tanzaniei. Suntem. continuă pe B1

Tanzania: 11 persoane au murit in urma prabusirii unui avion

Unsprezece persoane au murit miercuri in Tanzania dupa ce un avion al unei companii specializate in safari s-a prabusit, a anuntat aceasta companie, Coastal Aviation, citata de AFP.

FOTO Accident grav in judetul Constanta: Trei persoane au murit, alta este grav ranita

Trei persoane au murit si una a fost grav ranita in urma unui accident rutier care a avut loc duminica, in judetul Constanta, dupa ce doua autovehicule s-au ciocnit frontal. In urma evenimentului mai multe persoane au ramas incarcerate, pentru scoaterea lor fiind nevoie de interventia pompierilor, informeaza news. ro.

Un avion s-a prabusit in Rusia: Sase persoane au murit, un copil de 3 ani a supravietuit

Sase persoane au murit dupa ce un avion Let L-410 cu doua motoare s-a prabusit in timp ce ateriza in teritoriul rusesc Khabarovsk, informeaza TASS.

Cutremur puternic la granita dintre Iran si Irak/ Cel putin sapte persoane au murit

Un cutremur puternic a lovit duminica nordul Irakului, provocand daune in satele de peste granita de Iran, unde televiziunea de stat a comunicat ca cel putin sase persoane au fost ucise, informeaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2147 seconds )