Libnet.ro
UNICEF

21:15

113 ani de inchisoare pentru 20 de romi din Romania, care-si puneau copiii sa fure in metroul din Paris

B1 B1,
113 ani de inchisoare pentru 20 de romi din Romania, care-si puneau copiii sa fure in metroul din Paris

113 ani de inchisoare - aceasta a fost sentinta totala pronuntata de judecatorii francezi intr-un dosar ce a vizat 20 de membri ai unui clan de romi din Romania. Acestia au fost gasiti vinovati de. continuă pe B1

Furturile din metroul parizian: 113 ani de inchisoare pentru membrii unul clan din Romania

20 de membri ai unui clan de romi proveniti din Romania si care isi exploatau copiii, pe care ii trimiteau sa fure in metroul parizian, au fost condamnati vineri la pedepse cu inchisoarea intre 4 si 8 ani, au declarat marti surse judiciare citate de AFP.

Vesti bune pentru toti elevii din Romania. Vacanta de Paste din 2020 va fi mai lunga. Cat va tine

Elevii din Romania au un motiv in plus sa asteapte Pastele. Micutii au parte de ceva momente in plus de relaxare in cadrul vacantei de Paste din 2020. Iata ce arata anuntul oficial! Cat va tine anul acesta bucuria elevilor? Vesti bune pentru elevi! Vacanta de Paste din 2020 este mai lunga Vacanta de Paste .

Secretul macabru al exploatarilor de uraniu din Romania anilor 50. Catastrofa ascunsa de regimul de atunci

Documente secrete publicate in ultimii ani dezvaluie detalii cutremuratoare despre exploatarile de uraniu din Romania anilor 50 si despre catastrofa uriasa. La inceputul anilor 50, mii de romani au.

Cel mai bogat pensionar din Romania primeste pe luna 35 de salarii minime. Cine este si unde a lucrat toata viata

Pensiile speciale au fost subiect de disputa intre parlamentari de mai multe ori in ultimii ani. Unii sunt de parere ca acestea ar trebuie eliminate sau impozitate, in timp ce altii nu sunt de acord cu taierile. in timp ce alesii se cearta pe marginea acestui subiect, cel mai bogat pensionar din Romania traieste fara .

Alerta meteo: Vesti extrem de ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

AdministratiaNationala de Meteorologie a anuntat vremedeosebit de calda fata de media normala, pentru duminica, 20 octombrie 2019.

Doliu in muzica populara din Romania - Artistul a murit departe de casa

Artistul de muzica populara Calin Horon a murit la 49 de ani. Un indragit cantaret a murit la 49 de ani, iar rudele si apropiatii il conduc astazi pe ultimul drum. Regretatul artist s-a luptat cu.

Ce studii are Simona Halep. Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania a cucerit podiumul de la o varsta frageda

La 28 de ani, Simona Halep se bucura de succes, joaca tenis la cel mai inalt nivel, castiga sume importante de bani din sport, publicitate si afaceri si investeste intr-o echipa de hochei de fete. Sportul nu a fost singura ei pasiune de-a lungul timpului. Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania a facut .

Comisia Europeana a publicat raportul privind evolutia situatiei din Romania in cadrul MCV

Romania asteapta azi noul raport MCV. Draftul documentului, care continea concluziile preliminare, a starnit un scandal urias intre CSM si Ministerul Justitiei pentru ca documentul a ajuns.

Piata francizelor din Romania a ajuns la 3,6 miliarde de euro

Cifra cumulata a afacerilor care opereaza in franciza in Romania a ajuns la 3,6 miliarde de euro in .

Harta oficiala a acoperirii 2G, 3G si 4G din Romania: Cum poti verifica ce semnal are fiecare operator mobil, inainte de a te abona la telefonie si internet

Romanii pot sa verifice online, incepand de marti, pe platforma informatica www. aisemnal. ro, gradul de acoperire cu semnal 2G, 3G sau 4G pentru toti operatorii mobili activi pe piata din Romania, a anuntat marti autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Platforma este una oficiala, realizata exclusiv pe baza masuratorilor din teren ale arbitrului telecom si nu o harta simulata.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )