Libnet.ro
UNICEF

01:05

1.145 de romani aflati in strainatate au votat pana duminica la ora 7:00 la alegerile europarlamentare, 1.118 si-au exprimat optiunea la referendum

Adevărul Adevărul,
1.145 de romani aflati in strainatate au votat pana duminica la ora 7:00 la alegerile europarlamentare, 1.118 si-au exprimat optiunea la referendum

Un numar de 1. 145 de romani aflati in strainatate au votat la alegerile europarlamentare pana duminica la ora 7:00. La referendumul pe justitie si-au exprimat optiunea 1. 118 persoane. continuă pe Adevărul

753 de romani aflati in strainatate au votat pana duminica la ora 6:00 la alegerile europarlamentare, in timp ce la referendum si-au exprimat optiunea 727

Un numar de 753 de romani aflati in strainatate au votat la alegerile europarlamentare pana duminica la ora 6:00, cu o ora inainte ca sectiile de votare sa se deschida si in Romania. La referendumul pe justitie si-au exprimat optiunea 727 de persoane.

Cati romani au votat pana la ora 14: prezenta deosebita in tara si in diaspora

Pentru aceste alegeri europarlamentare a fost o mobilizare surprinzatoare. in primele sapte ore de vot, cel putin pentru Romania, au fost milioane de oameni deja la urne. Acestea sunt cifrele.

Rezultate finale Referendum, pana la ora 21:00. Ce s-a intamplat la exit-poll. Rasturnare de situatie

Romanii au votat, duminica, 26 mai 2019, la alegerile europarlamentare si la Referendumul pentru Justitie. A fost o mobilizare fara precedent pentru acest tip de alegeri, atat in randul cetatenilor din tara, cat si in randul celor aflati in diaspora. Dupa ce la exit-poll PSD si PNL au fost la egalitate, cu 25,8%, situatia s-a [] .

Alegeri europarlamentare. Cati romani au votat in prima ora? La PSD se lasa cu frisoane deja

Sectiile de votare din Romania au fost deschise la ora 7:00. Se vor inchide la ora 21:00 si pana atunci sunt asteptate la urne milioane de romani. Dupa prima ora ne putem face o idee despre cum va merge ziua. Toti romanii cu drept de vot isi pot exprima optiunea pentru aceste alegeri europarlamentare. Sectiile [] .

Spania. Mii de romani aflati la coada scandeaza hotii si ciuma rosie in Castellon. Politia locala a intervenit

Cateva mii de romani care asteapta la coada in Castellon pentru a vota la alegerile europarlamentare si referendum si-au pierdut rabdarea si au inceput sa scandeze hotii si ciuma rosie, fiind nemultumiti de organizarea autoritatilor.

Ei sunt PRIMII romani care au votat la alegerile de pe 26 mai! Imagini inedite postate de Ambasada Romaniei pentru Noua Zeelanda (FOTO)

Ambasada Romaniei pentru Noua Zeelanda a postat fotografii cu primii romani care au votat la alegerile de pe 26 mai, acolo unde cetatenii Romaniei din toata lumea sunt invitati sa-si exprime optiunea pentru no.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )