Libnet.ro
UNICEF

01:05

De 13 ani de cand m-a parasit sotul meu, nu am mai fost atinsa de niciun barbat. Mi-am pierdut orice speranta...

Antena3 Antena3,
De 13 ani de cand m-a parasit sotul meu, nu am mai fost atinsa de niciun barbat. Mi-am pierdut orice speranta...

O femeie povesteste pentru The Guardian: Fostul meu sot nu a fost niciodata fidel. intodeuauna l-am iertat dar pana la urma m-a parasit pentru amanta, acum 13 ani. De atunci, nu am mai fost cu niciun. continuă pe Antena3

Avea doar 13 ani cand a fost pusa de o prietena sa faca amor cu barbati mai in varsta. Ajunsa la maturitate, femeia a povestit la ce chinuri era supusa de barbatii care ii treceau prin pat

Avea doar 13 ani cand o prietena a obligat-o sa faca amor cu barbati mai in varsta. Mai bine de 40 de pedofili i-au trecut prin pat si au supus-o la diverse chinuri. Ajunsa la maturitate, Samantha Owens, 25.

Dosar penal in cazul baiatului de 13 ani strivit de un TIR la Negresti-Oas. Doliu intr-o cunoscuta familie de antreprenori din Cluj-Napoca

Copilul de 13 ani al unui cunoscut om de afaceri din Cluj-Napoca a decedat, in weekend, la Negresti-Oase dupa ce a ajuns sub rotile unui TIR in timp ce mergea cu bicicleta pe o strada din oras. Politia a deschis dosar penal.

Profesoara fusese chemata acasa ca sa-l mediteze pe adolescentul de 17 ani. Cand au ramas singuri, femeia a trecut la predat lectia seductiei. Si i-a iesit. Au inceput sa faca amor nebun. Dupa cateva zile, ceva cu totul neasteptat s-a intamplat (FOTO)

Profesoara fusese chemata acasa pentru a-l medita pe elev, insa in momentul cand au ramas singuri, femeia a trecut la lectia seductiei. Si i-a iesit. Sarah Katherine Brooks, in varsta de 25 de ani, a.

Ce pedepse au primit cei trei barbati care au rapit o copila de 13 ani de langa mama sa si au violat-o pe camp

Trei barbati, cu varste intre 21 si 29 ani la acea data, au luat o forta o fata de 12 ani, de pe strada, dintr-o comuna din Olt, violand-o pe un camp de la marginea localitatii. Instanta s-a pronuntat in cazul lor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )