Libnet.ro
UNICEF

18:00

13 septembrie, Ziua Pompierilor. Ce manifestari au loc in judetul Ialomita

Adevărul Adevărul,
13 septembrie, Ziua Pompierilor. Ce manifestari au loc in judetul Ialomita

De ziua lor, pe 13 septembrie, pompierii ialomiteni organizeaza o serie de manifestari: demonstratii de interventie la misiuni, concursuri si surprize pentru copii, dar si depuneri de coroane. continuă pe Adevărul

13 septembrie Ziua Pompierilor. Manifestari la Turnu Severin

Pompieri militari mehedinteni au organizat vineri o serie de actiuni prin care s-a marcat Ziua Pompierilor, sarbatorita in fiecare an la data de 13 septembrie.

Ziua Pompierilor. Ce mesaj le-a transmis premierul Viorica Dancila salvatorilor de vieti

Ziua pompierilor este marcata in fiecare an la 13 septembrie. Este data la care, in anul 1848, a avut loc Batalia din Dealul Spirii, o lupta eroica purtata de pompierii militari, condusi de locotenentul Pavel Z?.

Astazi este Ziua Pompierilor din Romania. De ce este aceasta data atat de importanta

In fiecare an, pe data de 13 septembrie aniversam Ziua Pompierului din Romania. Evenimentul anual ne ofera ocazia de a ne aduce aminte episodul glorios din istoria nationala, lupta de pe Dealul Spirii purtata de compania de pompieri din Bucuresti impotriva ostirii otomane. Ziua Pompierilor din Romania zi importanta Pompierii sunt sarbatoriti incepand din anul .

Ziua Pompierilor. Sambata, vizitatorii mari si mici sunt asteptati la exercitii demonstrative in parcul Carol

Pompierii din Romania comemoreaza in data de 13 septembrie 171 de ani de la batalia din Dealu Spirii. Aceasta batalie a ramas in memoria neamului romanesc drept un act eroic al pompierilor militari in apararea Revolutiei de la 1848.

Dancila, de Ziua Pompierilor: in cei 171 de ani ati reusit sa stergeti multe lacrimi si sa umpleti suflete de recunostinta

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj de ziua pompierilor in care subliniaza ca Guvernul Romaniei este alaturi de pompieri si ca alocam resursele financiare necesare unei bune functionari a institutiei.

Orban: Ziua Pompierilor, dedicata celor care isi risca viata pentru a salva vieti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma, intr-un mesaj de Ziua Pompierilor, ca aceasta zi este dedic.

Vocea Romaniei, 13 septembrie 2019. Irina Rimes a spus ce le face Smiley concurentelor: Am vorbit cu ele!

Al doilea dialog veninos la Vocea Romaniei in editia de azi, 13 septembrie. Irina Rimes a tras cu dintii de concurenta la care s-a intors si Smiley si a apelat la orice pentru a i-o sufla artistului de sub ochi. Cu toate ca il avea si pe Brenciu intors cu fata spre concurenta, pare ca .

Vocea Romaniei, 13 septembrie 2019, PRO TV. Horia Brenciu si Tudor Chirila isi aduc acuzatii grave

Editia de la Vocea Romaniei din 13 septembrie a adus un nou conflict intre Tudor Chirila si Horia Brenciu. Nici nu a inceput bine noul sezon ca cei doi artisti deja isi scot peri albi unul altuia din cauza parerilor diferite. De data aceasta, pare a fi un conflict care se arunca putin cam mult .

Curs valutar BNR vineri, 13 septembrie: Ce cotatii au euro si dolarul la casele de schimb

Banca Nationala a RomanieiBNR) emite un nou curs valutar, vineri, 13 septembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in weekend. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7354 lei in scadere cu 0,0009) in luna august, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7286 lei .

HOROSCOP DRAGOSTE 13 SEPTEMBRIE. Balantele petrec momente incredibile in compania partenerului, Gemenii se gandesc doar la succes

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 13 septembrie 2019. Mercur si Venus se afla in ultima lor zi in zodia Fecioarei si sunt foarte aproape azi, in conjunctie, unindu-si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )