Libnet.ro
UNICEF

14:00

13 tone de materiale medicale au ajuns in Romania. O aeronava Blue Air le-a adus din China

Antena3 Antena3,
13 tone de materiale medicale au ajuns in Romania. O aeronava Blue Air le-a adus din China

O aeronava Blue Air a adus, miercuri, 13 tone de materiale medicale din China. Transportul face parte dintr-o serie de 30 pe care compania le va efectua zilnic, incepand de vineri. continuă pe Antena3

Al treilea transport aerian cu echipamente medicale a ajuns in Romania. 100.000 de combinezoane de protectie, importate din Coreea de Sud

Un al treilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud a ajuns, miercuri dimineata, pe Aeroportul Otopeni cu o aeronava C-17 Globemaster III. Potrivit Ministerului Apararii, aeronava a transportat aproximativ 45 de tone de echipamente de protectie medicala.

Romania devine prima tara din Uniunea Europeana care va gazdui rezerva strategica de materiale medicale a UE

Romania devine prima tara din UE care va gazdui rezerva strategica de materiale medicale a Uniunii. Anuntul a fost facut de presedinta Comisiei Europene. Prima transa de ventilatoare a fost deja contractata si urmeaza sa ajunga in tara noastra.

Romania va fi prima tara care va gazdui rezerva strategica de materiale medicale a UE - presedintele Comisiei Europene

Romania devine prima tara din uniunea Europeana care va gazdui rezerva strategica de materiale medicale a Uniunii Europene, potrivit declaratiei presedintelui CE, intr-un interviu pentru TVR. Au fost deja comandate 150 de ventilatoare si imediat ce vor ajunge in Romania le vom putea trimite rapid in tarile care au nevoie de ele, bineinteles in Spania si Italia, a spus Ursula von der Leyen.

Cate materiale sanitare produce Romania in lupta cu pandemia. Bilantul facut de consilierul premierului Orban

Tanase Stamule, consilierul premierului Ludovic Orban pe probleme economice, prezinta situatia productiei interne de materiale sanitare pentru combaterea pandemiei. Cate masti, combinezoane si ventilatoare poate produce Romania si mai ales cand vor fi livrate.

ROSurse.ro: Platforma digitala creata de voluntari, care reuneste spitalele si producatorii de echipamente medicale din Romania

A fost lansata platforma ROSurse. ro , care isi propune sa reuneasca producatorii de echipamente medicale si de protectie si institutiile medicale care ai nevoie de acestea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )