Libnet.ro
UNICEF

01:05

135 de persoane vaccinate in prima zi la Sibiu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
135 de persoane vaccinate in prima zi la Sibiu

Campania de vaccinare impotriva coronavirus a inceput, joi, la Sibiu, fiind vaccinate 135 de cadre medicale din mai multe sectii ale Spitalului Judetean Sibiu, dar si din alte unitati sanitare alocate centrului de vaccinare, potrivit News. continuă pe Ziarul Bursa

Campania de vaccinare impotriva COVID-19 bate pasul pe loc in Romania. Peste 150.000 de doze zac nefolosite in frigidere, iar autoritatile refuza sa comunice in Israel 150.000 de persoane sunt vaccinate zilnic

In majoritatea statelor campania de vaccinare impotriva COVID-19 se desfasoara ca o lupta contracronometru. in Romania insa imunizarea populatiei este intarziata, iar autoritatile comunica foarte putin.

ASTAZI Campania de vaccinare impotriva COVID-19 incepe la Spitalul Universitar din Bucuresti

Campania de vaccinare impotriva COVID-19 incepe astazi si la Spitalul Universitar din Bucuresti, primele cadre medicale care vor fi imunizate fiind doi medici de la Unitatea de Primiri Urgente.

ASTAZI Campania de vaccinare impotriva COVID-19 incepe la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta

Campania de vaccinare impotriva COVID-19 incepe astazi si la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala.

Mediastandard.ro: Cum s-a vazut in presa prima zi din campania de vaccinare anti-COVID

Europa a marcat, intr-un semn discret de unitate, inceputul campaniei de vaccinare anti-COVID. in Romania, presa a relatat cu constiinciozitate fiecare informatie importanta privind acest subiect, incepand de la demararea procesului de imunizare a primelor cadre medicale pana la declaratiile autoritatilor cu privire la viitoarea transa.

Valeriu Gheorghita: Din peste 2.060 de persoane vaccinate s-a inregistrat o singura reactie adversa alergica minora. Evolutia e foarte buna acum Modulul de programare se deschide sincronizat cu disponibilitatea vaccinurilor

Valeriu Gheorghita a precizat ca din peste 2. 060 de persoane vaccinate impotriva COVID-19 s-a inregistrat o singura reactie adversa minora, de tip alergic, care nu a necesitat tratament medical deosebit, iar.

Vaccinare anti-COVID in Salaj. Cand incepe campania si cate persoane vor fi imunizate in prima etapa

Campania de vaccinare impotriva COVID-19 va incepe in Salaj abia in 4 ianuarie 2021, cand in judet vor ajunge o parte din flacoanele distribuite centrului regional de la Cluj.

2.888 de cadre medicale, vaccinate in 24 de ore Numarul total al angajatilor din spitale care au fost vaccinati - 5.666 S-au inregistrat 17 reactii adverse de la inceputul campaniei de vaccinare

888 de cadre medicale au fost vaccinate impotriva Covid-19 in Romania cu vaccinul Pfizer BioNTech in ultimele 24 de ore, ceea ce duce numarul total de persoane vaccinate la 5. 666, arata datele Comitetului National de Coordonare a vaccinarii. De la inceputul campaniei de vaccinare, s-au inregistrat 17 reactii adverse comune si minore.

Vaccinare impotriva COVID-19 in Romania, 31 decembrie 2020. Noua reactii adverse in ultimele 24 de ore

Dupa primele cinci zile de vaccinare, 10. 289 cadre medicale au fost vaccinate si s-au inregistrat in total 26 de reactii adverse, dintre care noua in ultimele 24 de ore, conform Comitetului National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19.

Vaccinare impotriva COVID-19 in Romania, 29 decembrie 2020. Sase reactii adverse in ultimele 24 de ore

Dupa primele trei zile de vaccinare, 2. 778 cadre medicale au fost vaccinate si s-au inregistrat sapte reactii adverse, dintre care sase in ultimele 24 de ore, conform Comitetului National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19.

LA CLUJ Din 165 de persoane vaccinate anti-covid, o singura asistenta a suferit o reactie alergica

Prefectura Cluj anunta ca 165 de persoane s-au vaccinat pana in prezent, iar o asistenta medicala care se stia cu alergii, fara a avea contraindicatie la vaccinare, a suferit o man.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )