Libnet.ro
UNICEF

23:30

La 14 ani am fost tratata cu atata ura incat am incercat sa ma sinucid. Fiica lui Michael Jackson face marturii emotionante (VIDEO)

B1 B1,
La 14 ani am fost tratata cu atata ura incat am incercat sa ma sinucid. Fiica lui Michael Jackson face marturii emotionante (VIDEO)

Paris Jackson, fiica superstarului Michael Jackson, a facut o serie de marturii emotionante prin intermediul unui clip video postat pe pagina sa personala de Instagram, potrivit Adevarul. Mai exact, Paris, acum. continuă pe B1

Paris Jackson, in lacrimi din cauza ostilitatiifanilor: La14 ani am fost tratata cu atata ura incat am incercat sa ma sinucid VIDEO

Paris Jackson 18 ani), fiica lui Michael Jackson, s-a aratat devastata intr-un videoclip postat pe Instagram, in care marturiseste ca mesajele ostile ale fanilor au facut-o sa incerce sa-si puna capat zilelor cu ani in urma.

A agresat sexual o fata de 14 ani, insa nu va face nicio zi de inchisoare. Cum a reusit sa scape de pedeapsa

Un barbat care a abuzat sexual o fata de 14 ani intr-un autobuz a scapat de inchisoare, desi a fost filmat de o colega a victimei in timpul abuzului. Atacul a avut loc in primavara.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )