Libnet.ro
UNICEF

01:05

14 lucruri pe care poate nu le stiai despre piata muncii din Romania

Hotnews Hotnews,
 14 lucruri pe care poate nu le stiai despre piata muncii din Romania

Doar un somer din 6 16,7%) ar accepta un loc de munca in orice conditii, neindicand niciun motiv de refuz in eventualitatea gasirii unuia, reiese dintr-o cercetare a Institutului National de Statistica, publicata in aceste zile. Dintre somerii care au indicat ce anume i-ar face sa refuze un loc de munca, un sfert au spus ca schimbarea domiciliului ar fi un bun motiv de refuz, un alt sfert au spus ca lipsa unui contract de angajare iar unul din cinci au spus ca ar refuza orice job care e la distanta mare de casa. continuă pe Hotnews

5 lucruri pe care nu le stiai despre anticonceptionale

Principalul rol al anticonceptionalelor este de a proteja femeile de eventualele sarcini nedorite. insa, pe langa acest aspect, aceasta metoda de contraceptie mai prezinta cateva beneficii, dar si dezavantaje, pe care putine femei le cunosc.

Avertismentul lui Adrian Nastase despre Piata Victoriei: Nu rezist sa pun o intrebare

Aproape in fiecare zi trec prin Piata Victoriei. E vorba de piata din fata Guvernului. Cand lucram in zona, am propus sistematizarea ei si realizarea unui sens giratoriu in jurul unui monument de genul.

VIDEO Atentie cand cumparati peste proaspat, necuratat! Ce este anisakis, parazitul care poate fi gasit in peste

Pestii pot avea viermi asemeni cireselor, asadar exista riscul sa-i gatiti asa, fara sa va dati seama. Fie ca vorbim despre biban, scrumbie sau pesti oceanici, toti au in burta un parazit pe nume ANISAKIS.

NASA va incerca sa devieze un asteroid care poate lovi Pamantul! Cand incepe misiunea

Agentia Spatiala Americana NASA) va incerca sa devieze un asteroid cu diametrul de 170 de metri, periculos pentru Pamant. Asteroidul ar intra in coliziune cu Terra in 2022. Potrivit.

Adevarul despre povestea celor 14 oameni care controleaza tot internetul (VIDEO)

In ultimii ani, circula o poveste in mediul online, cea a celor 14 oameni si sapte chei care controleaza tot internetul. Totul a pornit de la un reportaj, cand jurnalistul James Ball.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )