Libnet.ro
UNICEF

14:15

14 noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus in ultimele ore. Bilantul total a ajuns la 260 de pacienti confirmati

Adevărul Adevărul,
14 noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus in ultimele ore. Bilantul total a ajuns la 260 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns miercuri seara la 260 dupa ce in ultimele ore au fost confirmate alte 14 de cazuri noi. Reamintim ca miercuri dimineata fusesera confirmate 29 de cazuri de infectie cu noul tip de coronavirus. De la ultima informare, au fost confirmate 14 cazuri noi, dupa cum urmeaza: 7 in Bucuresti, 3 in Brasov, 2 in Constanta, cate unul in Maramures si Dolj, au anuntat autoritatile. continuă pe Adevărul

29 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Bilantul total al cazurilor a ajuns la 246

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns miercuri dimineata la 246 dupa ce in ultimele ore au fost confirmate alte 29 de cazuri noi. Potrivit autoritatilor este vorba de persoane aflate in carantina sau izolare.

33 de cazuri noi de imbolnavire cu coronavirus in ultimele ore. Bilantul cazurilor confirmate ajunge la 217

Numarul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns in Romania la 217, dupa ce alte 33 de cazuri au fost confirmate in ultimele ore. in total, marti au fost confirmate un numar record de 49 de cazuri noi. 26 de cazuri sunt din Bucuresti, iar 22 sunt contacti directi ai politistului internat la Spitalul Dimitrie Gerota. Update: Autoritatile au corectat totalul anuntat initial de 222 pacienti, cu noul total de 217.

10 cazuri noi de imbolnavire cu coronavirus in ultimele ore. Romania ajunge la 168 de persoane infectate

Numarul cazurilor de imbolnavire cu noul coronavirus a ajuns la 168 in tara dupa raportarea altor 10 cazuri luni la ora 18. 00, trei dintre acestea in Bucuresti. De la ultima informare, au fost confirmate 10 cazuri noi, dupa cum urmeaza: 4 in Bucuresti, 2 in Ilfov si cate unul in Constanta, Teleorman, Neamt si Mures, au transmis autoritatile.

19 cazuri noi de imbolnavire cu coronavirus in ultimele ore. Romania ajunge la 158 de persoane infectate

Numarul cazurilor de imbolnavire cu noul coronavirus a ajuns, luni dimineata, la 158 in tara dupa raportarea altor 19 cazuri. Cele 19 persoane depistate au varsta cuprinsa intre 19 si 54 ani si se afla in carantina sau autoizolare. in continuare cele mai multe dintre aceste noi cazuri au calatorit in Italia, 2 dintre ele in Austria si Germania.

Politistii din Botosani neaga ca un bebelus de 10 luni prezinta simtome de imbolnavire cu noul coronavirus

Inspectoratul Judetean de Politie IJP) Botosani a infirmat, miercuri seara, informatia potrivit careia un copil de 10 luni prezinta suspiciuni de infectare cu noul coronavirus. existenta unor suspiciuni de.

16 noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus in Romania. Bilantul cazurilor confirmate ajunge la 184

Totalul cazurilor confirmate de coronavirus in Romania a ajuns marti la 184, dupa ce autoritatile au anuntat 16 noi cazuri. Noile cazuri au fost inregistrate astfel: 7 in Iasi, 2 in Suceava, 2 in Neamt si cate unul in Ialomita, Mures, Botosani, Bistrita Nasaud si Vrancea. Persoanele confirmate pozitiv au varste cuprinse intre 21 si 65 de ani. Din cele 184 de persoane infectate, 16 s-au vindecat.

260 de romani infectati cu coronavirus. Noi cazuri in Bucuresti, Brasov, Constanta, Maramures si Dolj

Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a anuntat ca bilantul romani infectati cu coronavirus a crescut, in ultimele ore, la 260. Astfel, de la ultima informare, au fost confirmate 14 cazuri noi.

Germania a raportat peste 2.000 de imbolnaviri cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore. Cea mai mare crestere, dupa Italia

Bilantul pandemiei de coronavirus din Germania a crescut semnificativ marti, devenind, dupa Italia, a doua tara europeana in ceea ce priveste cresterea numarului de imbolnaviri cu COVID-19. Astfel,.

Alegerile primare in Ohio, suspendate in ultimul moment, din cauza urgentei sanitare cauzate de noul coronavirus

Guvernatorul statului Ohio a anuntat cu doar cateva ore inainte de deschiderea sectiilor de votare amanarea alegerilor primare, evocand urganta sanitara cauzata de noul coronavirus, o premiera in lunga cursa a investirii democrate, dominata de Joe Biden, impotriva lui Bernie Sanders, relateaza AFP.

Al doilea val de infectari cu noul coronavirus loveste statele asiatice, dupa ce Europa a devenit principalul focar

Oficialii din Coreea de Sud, Taiwan si din anumite parti din China si din sud-estul Asiei se grabesc sa adopte noi masuri drastice dupa ce a izbucnit un al doilea val de infectii cu noul coronavirus, in ciuda.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )