Libnet.ro
UNICEF

01:05

14.082 de autoturisme noi au fost inmatriculate in Romania in luna iunie

România Liberă România Liberă,
14.082 de autoturisme noi au fost inmatriculate in Romania in luna iunie

Un numar de 14. 082 de autoturisme noi au fost inmatriculate in Romania in luna iunie 2019, in creste. continuă pe România Liberă

Dovada ca Andreea Esca nu are rival in televiziune. Ce s-a intamplat in luna iunie

Andreea Esca nu are rival in televiziune! Asta reiese dupa ce au fost publicate audientele din luna iunie. in ceea ce priveste jurnalele de stiri difuzate de posturile de televiziune, Stirile Pro TV conduc detasat in top. Cu toate acestea, audientele au fost mai scazute fata de luna mai. Andreea Esca nu are rival in .

Mugur Isarescu, despre scaderea inflatiei pentru luna iunie: Ne-a surprins

Banca Nationala a Romaniei se astepta la o scadere a inflatiei pentru luna iunie, insa nivelul de 3,84%, anuntat miercuri de Institutul National de Statistica, a fost surprinzator de mic, a afirmat.

Rata anuala a inflatiei a scazut in luna iunie la 3,84%. Isarescu: Inflatie galopanta nu va fi in Romania, pentru ca suntem si noi aici

Preturile de consum au scazut cu 0,23% in iunie 2019, comparativ cu luna anterioara, si cu 2,98% fata de sfarsitul anului trecut decembrie 2018), in timp ce rata anuala a inflatiei a coborat la 3,84%, pe fondul diminuarii preturilor la alimente cu.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )