Libnet.ro
UNICEF

08:45

15 ani de Facebook: Cele mai importante momente din viata si cariera lui Mark Zuckerberg si ale retelei de socializare

Hotnews Hotnews,
 15 ani de Facebook: Cele mai importante momente din viata si cariera lui Mark Zuckerberg si ale retelei de socializare

Cea mai populara retea de socializare a implinit 15 ani de cand tanarul student la Harvard, Mark Zuckerberg lansa Facebook dintr-o camera de camin . Astazi, seful Facebook are o avere de 71 de miliarde de dolari. Iata cele mai importante momente din cariera lui si cea a Facebook, care s-a confruntat in ultimii ani cu scandaluri uriase. continuă pe Hotnews

S-au implinit 66 de ani de la moartea uneia dintre cele mai importante personalitati din istoria Romaniei (FOTO)

Marti 5 februarie) se implinesc 66 de ani de la moartea lui Iuliu Maniu in inchisoarea comunista din Sighet. Iuliu Maniu a fost una dintre cele mai importante figuri politice din istoria Romaniei, avand un rol.

Care sunt cele mai importante beneficii ale terapiei florale

Descoperita la jumatatea secolului al XX-lea in America de catre medicul de origine engleza Edward Bach, terapia florala are foarte multe beneficii pentru sanatate, fiind practicata pe scara larga in Europa de Vest si peste Ocean. Aflati din materialul de mai jos care sunt cele mai importante beneficii ale terapiei florale.

Cele mai frumoase plaje din Grecia FOTO

Publicatia The Telegraph a realizat topul celor mai frumoase plaje din Grecia, una dintre destinatiile preferate de romani pentru vacanta de vara.

Importurile de energie continua in Romania, duminica, desi avem cele mai ieftine preturi din regiune

Energia electrica pe piata spot din Romania este, duminica, cea mai ieftina dintre tarile din regiune cu care tara noastra este cuplata, insa importurile continua, potrivit datelor OPCOM si Transelectrica,.

Grupul Maroon 5, aspru criticat pentru show-ul din finala Super Bowl 2019, unul dintre cele mai slabe din istorie. Reactia solistului VIDEO

Grupul pop-rock american Maroon 5 a fost aspru criticat dupa recitalul sustinut in finala Super Bowl 2019, multi fiind de parere ca a fost una dintre cele mai slabe prestatii din istoria competitiei, iar motivele de suparare au fost diverse.

Don Balon anunta MUTAREA DECENIULUI: Neymar va fi transferat de unul dintre cele mai mari cluburi din lume, intr-un schimb FABULOS de jucatori

Publicatia Don Balon anunta ceea ce ar putea fi schimbul deceniului. Real Madrid doreste cu ardorea sa-l aduca pe Neymar pe Santiago Bernabeu si este pregatita sa-l cedeze pe Karim Benzema in schimbul.

S-A TERMINAT! SUFERINTA a luat SFARSIT! Oana Lis a facut anuntul in HOHOTE DE PLANS: Din pacate, e vorba de VIOREL LIS...

Oana Lis a povestit intr-un interviu despre cele mai importante persoane din viata sa: bunica si sotul, fostul primar Viorel Lis. La inceput nu am recunoscut relatia mea cu Viorel, a venit ea la.

VIDEO Fetita campioana la jocul cu pahare. Are printre cele mai rapide maini din lume si le coordoneaza perfect cu ochii

Alexandra Galben 11 ani), eleva in clasa a V-a la scoala nr. 40 din Galati, a obtinut premiul I la toate materiile pe care le are le invata la scoala din clasa I pana in prezent. Adolescenta performeaza insa intr-un sport aproape necunoscut romanilor, denumit Speed stacks sau jocul cu pahare, cum mai este numit.

Cele mai rapide si mai frumoase masini pe care nu le stiai

Cele mai rapide masini ale secolului al XX-lea au fost cu adevarat impresionante. De timpuriu, mari companii ca Mercedes sau , au fabricat adevarate minuni tehnologice. Masinile s-au.

Gala premiilor Goya 2019 Thrillerul politic El Reino, cele mai multe trofee. Campeones, desemnat cel mai bun film

Thrillerul politic El Reino, de Rodrigo Sorogoyen, a primit cele mai multe trofee la gala premiilor Goya, care a avut loc sambata seara la Sevilia, unde lungmetrajul Campeones al lui Javier Fesser a fost desemnat cel mai bun film. Ceremonia a fost marcata de momente speciale, de discursuri politice, dar si legate de incluziune si egalitatea de gen.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2951 seconds )