Libnet.ro
UNICEF

10:00

15 canotori romani, in topul celor mai buni sportivi din 2020

ADPM ADPM,
15 canotori romani, in topul celor mai buni sportivi din 2020

Asociatia Presei Sportive a intocmit clasamentul celor mai buni sportivi ai Romaniei in 2020. 15 canotori romani, din 4 echipaje ale Federatiei Romane de Canotaj, ocupa locuri fruntase in acest top. continuă pe ADPM

Topul celor mai buni sportivi calaraseni in anul 2020. Cine se afla pe primul loc

Clasamentul a fost intocmit conform Sistemului de atribuire a punctelor, stabilit de Ministerul Tineretului si Sportului, in raport cu rezultatele sportive la competitiile sportive interne si internationale in anul 2020. S-a tinut cont si de potentialul si perspectiva de posibile viitoare mari performante ale sportivilor.

Digisport: Pele nu accepta ca Ronaldo l-a depasit in topul celor mai buni marcatori din istorie. Reactia copilareasca a brazilianului

Cristiano Ronaldo 35 de ani) a marcat de doua ori in victoria lui Juventus cu Udinese scor 4-1) si l-a intrecut astfel pe Pele in clasamentul celor mai buni marcatori din istorie. Lusitanul a ajuns la 758 de reusite, cu una peste legenda braziliana.

Topul celor mai puternice pasapoarte din lume. Cum vor arata calatoriile dupa pandemie

Henley Partners a publicat lista sa a celor mai puternice pasapoarte din lume care permit accesul liber sau cu viza emisa la intrare in cat mai multe tari. Clasamentul nu ia in considerare restrictiile temporare de calatorie din cauza pandemiei.

Care este albumul anului 2020. Topul celor mai vandute albume

Folklore, al optulea material de studio al cantaretei Taylor Swift, este albumul anului 2020, dupa ce a fost vandut in 2,3 milioane de unitati, potrivit clasamentului realizat de revista Rolling Stone.

Topul celor mai bogate femei din Romania. Simona Halep, pozitie fruntasa in top. Din ce a facut avere sportiva

Simona Halep, numarul 2 in clasamentul WTA, ocupa, de asemenea, o pozitie superioara in topul celor mai instarite romance.

Se dau 400 de lei in plus la salariu. Ce categorie de romani va castiga mai mult in 2021

Incepand din acest an, companiile pot acorda pana la 400 de lei lunar angajatilor care lucreaza de acasa, fara a plati taxe sau contributii. Se dau 400 de lei in plus la salariu Din acest an, firmele cu angajati care lucreaza de acasa le pot acorda acestora sume de pana la 400 lei lunar in .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )