Libnet.ro
UNICEF

08:30

15 intrebari despre mama si cele mai emotionante raspunsuri ale copiilor

Antena3 Antena3,
15 intrebari despre mama si cele mai emotionante raspunsuri ale copiilor

Intrebarile pe care ti le pune un copil te lasa de multe ori cu cura cascata. Indiferent cat sunt de mici, ei sunt tot timpul pregatiti. Nici la capitolul raspunsuri, copiii nu stau rau. Iata cele mai emotionante. continuă pe Antena3

TOP 10 cele mai vandute carti de self-help pe care nu trebuie sa le ratezi!

Cartile din categoria self-help au cunoscut un real avant la finele mileniului trecut, iar cererea pentru acest tip de lucrari ramane una ridicata, din moment de peste 2. 000 de titluri noi sunt publicate anual. Cele mai multe dintre aceste.

Cele mai potrivite telefoane pentru femei: Cadouri de 8 martie care incap in poseta

Cele mai potrivite telefoane pentru femei au un design foarte frumos si beneficiaza, printre altele, de camere foto extrem de performante. Cum aspectul unui smartphone este primul lucru care se observa, cele mai potrivite telefoane pentru femei nu aveau cum sa fie decat unele dintre cele mai frumoase de pe piata. Am inclus in acest [].

Mesaje de 8 martie. Cele mai potrivite mesaje pentru mama sau iubita de Ziua Femeii

Pe 8 martie, in multe tari se sarbatoreste Ziua Femeii. De exemplu, in Occident, 8 martie este perceputa ca ziua femeii ce a luptat pentru drepturi si egalitate. in comunism insa 8 martie reprezinta ziua femeii-muncitoare. Romanii percep aceasta sarbatoare ca o zi in care avem prilejul de a ne arata pretuirea fata de persoanele care ne-au dat viata si care ne fac existenta mai frumoasa. Iata cateva mesaje pentru acestea.

Cele mai grele intrebari de mecanica din chestionarele auto

Cele mai grele intrebari de mecanica din chestionarele auto. Multi candidati la examenele auto pica pe rupte din cauza intrebarilor de la proba teoretica. Printre intrebarile care dau cel mai mult de furca viitorilor soferi se numara cele referitoare la mecanica.

Mesaje de 8 Martie: cele mai frumoase citate pentru mame si pentru iubite

Mesaje de 8 martie pentru mama si pentru iubita. Desi o imagine face cat o mie de cuvinte, sunt ocazii, cum e si 8 Martie, cand cuvintele pot fi cele mai frumoase cadouri. 8 Martie e ziua cand le multumim femeilor din viata noastra - prietenei, colegei, iubitei, sotiei, mamei, bunicii - ca exista si ca alaturi de ele viata e mai interesanta.

Cele mai rezistente telefoane mobile

Atunci cand iti cumperi unul dintre cele mai rezistente telefoane mobile, alegerea o faci in functie de pret si mai ales de conditiile pe care poate sa le indure gadgetul. Am alcatuit un top cu cele mai rezistente telefoane mobile pe care le gasesti pe piata. Fie ca esti un aventurier si faci multe calatorii [].

Cele mai frumoase trasee montane din Romania: Incursiune in Tara Oasului, taramul peisajelor de vis si cea mai pitoreasca zona etno-folclorica a tarii

Tara Oasului este cea mai originala si mai pitoreasca zona etno-folclorica a Romaniei. Traseul Valea Talnei Luna Ses Varful Pietroasa este unul dintre cele mai interesante trasee montane din Romania, mai ales pentru ca in varful muntelui poti admira o formatiune muntoasa care are o forma antropomorfa- Sfinxul Oasului.

FOTO Cele mai frumoase trasee montane din Maramures. Traseele din Muntii Rodnei, cele mai cautate

Printre cele mai frumoase trasee montane din Romania se numara si cele din Maramures. Spre exemplu, in Parcul National Muntii Rodnei exista nu mai putin de 19 trasee turistice pentru iubitorii muntelui.

Cele mai urmarite seriale din Romania

Cele mai urmarite seriale de televiziune din Romania sunt difuzate de Pro TV, Kanal D si Acasa TV. Iata care au fost cele mai de succes productii in luna februarie, luna in care romanii au urmarit, in numar foarte mare, actiunea acestora.

Cele mai ciudate boli ale secolului: de la Progeria la Boala Vampirului

Cele mai ciudate boli ale secolului. Pe langa afectiunile si considerate obisnuite, oamenii se pot confrunta si maladii iesite din comun, cazuri in care exista doar cateva zeci de asemenea persoane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )