Libnet.ro
UNICEF

06:00

15 milioane de euro, lipsa din raportarea fondurilor europene. Comisia Europeana isi trimite misiunea de audit la Bucuresti. Ce e cu absorbtia de 1,3% din prima jumatate a anului

Hotnews Hotnews,
 15 milioane de euro, lipsa din raportarea fondurilor europene. Comisia Europeana isi trimite misiunea de audit la Bucuresti. Ce e cu absorbtia de 1,3% din prima jumatate a anului

O gaura de 15 milioane de euro apare in evidentele Ministerului Fondurilor Europene MFE) in absorbtia banilor comunitari din prima jumatate a acestui an. Ministerul pune anomalia pe seama datelor introduse de autoritati in sistemul de raportare catre Comisia Europeana, o misiune de audit de la Bruxelles urmand sa faca verificari in Romania in acest sens. Pana atunci, absorbtia fondurilor UE pare sa fi intrat intr-o faza de lentoare, Guvernul cerand Comisiei Europene, in perioada 1 ianuarie-16 mai 2014, fonduri structurale si de coeziune in proportie de 1,3% din banii alocati Romaniei pentru perioada de programare 2007-2013, in conditiile in care tara mai poate accesa banii europeni pentru aceasta perioada de programare inca un an si jumatate. MFE sustine ca isi va atinge toate obiectivele fixate pana la finele anului. continuă pe Hotnews

CE trimite audit la Bucuresti dupa ce s-a constatat lipsa a 15 milioane de euro din raportarea fondurilor europene

Comisia Europeana isi trimite misiunea de audit la Bucuresti dupa ce s-a constatat o lipsa de 15 milioane de euro din raportarea fondurilor europene. Ministeul Fondurilor Europene sustine ca isi va atinge toate obiectivele fixate pana la finele anului.

Romania, model de atragere a fondurilor europene

Tara noastra poate fi, la final de 2014, un model de atragere a fondurilor europene, a declarat ieri ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, aflat in Bihor, la semnarea contractelor din Polul de Competitivitate Farmaterm, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Rezultatul operational al RBI a crescut cu 5,8%, la 590 milioane euro

Raiffeisen Bank International AG RBI) a general, in primele trei luni ale anului, un rezultat operational de 590 milioane euro, reprezentand o crestere de 5,8%in comparatie cu perioada similara a anului precedent, in principal datorita faptului ca venitul operational a ramas practic stabil an la an.

Ministrul Fondurilor Europene a semnat zece proiecte pentru dezvoltarea energiei regenerabile din Romania

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a semnat, joi, la Timisoara, zece proiecte pentru dezvoltarea energiei regenerabile din Romania, cu o valoare totala de aproximativ 103 milioane de lei.

Ministrul Fondurilor Europene a semnat zece proiecte finantate cu bani europeni

Zece proiecte axate pe dezvoltarea domeniului energiei regenerabile, cu finantare de la UE, in valoare totala de 109 milioane de lei, au fost semnate joi de ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici,.

Teodorovici: Romania poate fi la final de 2014 un model de atragere a fondurilor europene

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, ca Romania poate fi la final de 2014 un model de atragere a fondurilor europene cu un sistem nou.

Societatea Nationala a Apelor Minerale vrea sa investeasca 20 milioane de euro in doua fabrici de imbuteliere. Consiliul Concurentei nu prea vrea sa-i dea voie

Societatea Nationala a Apelor Minerale SNAM) din Bucuresti vrea sa investeasca pana la 20 milioane euro pentru constructia a doua fabrici de imbuteliere a apelor minerale, a declarat Radu Dumitru, directorul societatii.

Ministerul Comunicatiilor a reevaluat ofertele pentru sistemul IT de emitere a actelor de stare civila, desemnand castigatoare cea mai ridicata oferta de 34 milioane euro a grupului UTI

Digitalizarea tuturor actelor de stare civila din ultimii 100 de ani si implementarea la nivel national a unui sistem integrat prin care cetatenii vor putea obtine actele de stare civila prin simpla prezentare a unui act de identitate la primarie vor fi realizate de un consortiu de firme condus de UTI, in urma reevaluarii ofertelor prezentate la licitatie, a anuntat miercuri Ministerul pentru Societatea Informationala. Initial, ministerul declarase castigatoare oferta de 26,4 milioane euro depusa de o asociere condusa de Romsys, pe baza criteriului pretul cel mai scazut, dar in urma contestatiilor a reevaluat ofertele desemnand castigatoare asocierea condusa de UTI, care a avut cea mai mare oferta de pret - peste 33,8 milioane de euro.

Bosch tinteste afaceri de peste 230 milioane euro in tara si isi mareste cu 700 numarul de salariati

Grupul german Bosch si-a marit cu 32 milioane euro cifra de afaceri, pana la 212 milioane euro, iar estimariule pentru anul in curs arata un avans de 10%, a spus seful filialei, Mihai Boldijar, la conferinta anuala a companiei. Bosch va face angajati la fabricile din Blaj si Cluj, iar numarul total de angajati va ajunge de la 1. 700 la 2.

750 milioane euro de la BM pentru Romania

Banca Mondiala BM) va acorda un imprumut pentru sprijin bugetar in valoare de 750 milioane euro pentru Romania, destinat modernizarii finantelor publice si imbunatatirii functionarii pietelor cheie, parte a noii strategii de parteneriat cu statul roman. Consiliul Directorilor Executivi al Grupului Banca Mondiala a discutat si Strategia de Parteneriat cu Tara Country Partnership Strategy - CPS) pentru Romania in perioada 2014-2017, se arata intr-un comunicat al institutiei financiare internationale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )