Libnet.ro
UNICEF

01:05

15 ministri britanici ar putea vota impotriva iesirii din UE in lipsa unui acord

Adevărul Adevărul,
15 ministri britanici ar putea vota impotriva iesirii din UE in lipsa unui acord

Pana la 15 ministri britanici din guvernul Theresei May ar putea vota impotriva parasirii Uniunii Europene la 29 martie de catre Marea Britanie in eventualitatea in care nu se va ajunge la un acord de Brexit agreat de parlament, relateaza miercuri Bloomberg, citand surse familiarizate cu aceasta chestiune. continuă pe Adevărul

Brexitul arunca scena politica britanica in aer. 15 ministri ar putea vota impotriva iesirii din UE in lipsa unui acord

Pana la 15 ministri britanici din guvernul Theresei May ar putea vota impotriva parasirii Uniunii Europene la 29 martie de catre Marea Britanie in eventualitatea in care nu se va ajunge la un acord de Brexit agreat de parlament, relateaza miercuri Bloomberg, citand surse familiarizate cu aceasta chestiune.

Brexit: Parlamentarii britanici ar putea vota saptamna viitoare un acord revizuit, anunta ministrul de Finante

Parlamentarii britanici ar putea fi chemati sa voteze saptamana viitoare un acord revizuit pentru Brexit, deoarece negocierile cu Uniunea Europeana au fost constructive, a declarat joi ministrul de Finante Philip Hammond, scrie Agerpres, citand Reuters.

Faze tari: Cum vor sa creeze oamenii de stiinta armuri de supereroi; O cercetatoare de origina romna a descoperit secretele furtunilor solare; Creatura ce a ucis uriasul Megalodon s-ar putea afla nca n oceanele din prezent

Imagini rare cu salturile de cativa metri ale unor ciute. Imaginile rare cu un card de ciute care face salturi de cativa metri peste drum au fost surprinse de silvicultorii din Suceava. Ce este marea alpina in aceasta perioada, muntele ofera un spectacol aparte. in timp ce orasele sunt cufundate in ceata, la inaltime este soare si senin, iar pasionatii de fotografie pandesc toate miscarile de pe cer.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )