Libnet.ro
UNICEF

12:30

15 noi decese cauzate de Covid-19 in Romania. Numarul total ajunge la 387

Adevărul Adevărul,
15 noi decese cauzate de Covid-19 in Romania. Numarul total ajunge la 387

Cinsprezece noi decese cauzate de noul coronavirus au fost confirmate miercuri seara de Grupul pentru Comunicare Strategica. Bilantul total al mortilor ajunge astfel la 387. continuă pe Adevărul

Zece noi decese cauzate de COVID-19. Numarul total ajunge la 372

Zece noi decese cauzate de noul coronavirus au fost confirmate miercuri seara de Grupul pentru Comunicare Strategica. Bilantul total al mortilor ajunge astfel la 372.

Bilant trist al mortilor de COVID-19. inca 13 decese confirmate luni seara ridica numarul total al victimelor la 331

13 noi decese cauzate de infectia cu SARS-Cov-2 ridica, luni seara, bilantul mortilor din Romania la 331 de oameni, potrivit datelor anuntate de Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre 7 barbati si 6 femei, pacienti cu afectiuni aociate, cu varste cuprinse intre 61 si 88. Patru dintre pacienti erau din Suceava, doi din Galati si cate unul din Ilfov, Sibiu, Constanta, Vrancea, Timis, Bistrita-Nasaud si Huneoara.

Evolutia epidemiei de COVID 19 in Alba: 133 de persoane infectate, 5 decese si 7 cazuri vindecate. 4% din numarul total al testelor, procesate la Alba Iulia

Procentul persoanelor confirmate cu noul tip de coronavirus din numarul total al persoanelor confirmate in Alba este de 4,7%.

Coronavirus in Romania. Zece noi decese. Bilantul a ajuns la 372 Printre pacienti, trei persoane din centre de batrani si un barbat plimbat prin 5 spitale

Zece noi decese din cauza coronavirului au fost anauntate miercuri seara de catre autoritati, astfel ca bilantul a ajuns la 372. Printre pacientii decedati se afla si trei persoane care erau internate in centre de batrani din Vrancea, Hunedoara si Brasov, dar si un barbat de 61 de ani din Maramures care a mers la spital in 31 martie si a murit in 13 aprilie, timp in care a fost purtat prin cinci unitati medicale.

Cinci noi decese provocate de coronavirus in Romania. Bilantul a ajuns la 362

Cinci noi decese provocate de coronavirus in Romania. Bilantul a ajuns la 362 de morti.

Numarul total al infectiilor cu coronavirus depaseste, miercuri, doua milioane la nivel mondial

Numarul persoanelor infectate cu coronavirus a depasit, miercuri, doua milioane la nivel mondial. Dintre acestea, 480. 000 au fost declarate vindecate, potrivit datelor centralizate de worldometers. info.

SUA: 1.514 noi decese provocate de coronavirus in 24 de ore, valoare din nou in scadere

Statele Unite au inregistrat duminica seara 1. 514 noi decese in 24 de ore, un numar in scadere pentru a doua zi consecutiv, potrivit bilantului cotidian prezentat de Universitatea Johns Hopkins, informeaza AFP, citata de Agerpres. Aceasta universitate americana de medicina a inregistrat 1. 920 de noi morti sambata si 2. 108 vineri. Statele Unite sunt pe departe cea mai afectata tara de COVID-19, cu cel putin 22. 020 de decese si 555. 000 cazuri confirmate. Situatia este deosebit de grava in statul New York, epicentrul pandemiei cu peste 9. 000 de morti, dintre care aproape 7. 000 in orasul New York.

Cinci noi decese in randul pacientilor cu COVID-19. Bilantul ajunge la 362 de morti in Romania

Alte cinci noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus au fost anuntate miercuri dimineata. Bilantul total al deceselor a ajuns la 362 dupa ce in cursul diminetii de miercuri fusesera anuntate alte sase decese. Ultimele cinci persoane decedate sufereau si de alte afectiuni cronice.

Cinci noi decese de Covid-19 in Romania. Bilantul mortilor urca la 351

Alte cinci persoane, cu varste cuprinse intre 56 si 86 de ani, au murit din cauza noului coronavirus in Romania, astfel incat bilantul total al deceselor inregistrate in tara noastra a urcat la 351, potrivit unei informari difuzate marti de Grupul de Comunicare Strategica.

Patru noi decese raportate in Romania luni dimineata. Bilantul ajunge la 318

Alte patru noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus au fost raportate de catre autoritati luni dimineata. Bilantul deceselor ajunge astfel la 318. Ultimele patru persoane ce si-au pierdut viata sunt trei barbati de 62 de ani din Mures, alti doi de 56 de ani din Suceava, plus o femeie de 63 din Caras-Severin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )