Libnet.ro
UNICEF

12:15

15 romani aflati pe vasul de croaziera Diamond Princess vor fi adusi in tara, unde vor intra in carantina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
15 romani aflati pe vasul de croaziera Diamond Princess vor fi adusi in tara, unde vor intra in carantina

Ministrul Sanatatii Victor Costache a anuntat ca 15 romani, turisti si angajati pe vasul de croaziera Diamond Princess, vor fi adusi in Romania unde vor fi tinuti in carantina, in spatii special amenajate, relateaza HotNews . Nu este insa vorba despre. continuă pe Wall-Street Ro

Mai multe tari isi evacueaza cetatenii de pe vasul de croaziera Diamond Princess, unde un roman a fost infectat cu noul coronavirus

Ingrijorate de raspandirea rapida a noului coronavirus pe vasul de croaziera Diamond Princess, aflat in carantina in portul Yokohama Japonia), mai multe tari au decis sa-si evacueze imediat cetatenii.

Doi turisti romani de pe nava Diamond Princess, adusi in tara si plasati in carantina

Ministrul interimar al Sanatatii, Victor Costache, a anuntat, miercuri, ca doi turisti romani aflati pe nava de croaziera Diamond Princess vor fi adusi in tara si plasati in.

Un al doilea roman de pe nava de croaziera Diamond Princess, infectat cu coronavirus Precizarile MAE

UPDATE:Ministerul Afacerilor Externe transmite, miercuri, intr-un comunicat de presa, ca Ambasada Romaniei la Tokyo a fost notificata ca un al doilea cetatean roman de pe nava Diamond Princess este.

MAE: Niciun alt roman de pe nava de croaziera Diamond Princess NU a fost diagnosticat cu coronavirus

Niciun alt cetatean roman de pe Diamond Princess, nava de croaziera aflata in carantina in portul nipon Yokohama, nu a fost diagnosticat cu coronavirus, anunta Ministerul Afacerilor Externe, printr-un.

MAE confirma ca un al doilea roman de pe nava de croaziera Diamond Princess e infectat cu coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat informatia privind infectarea cu coronavirus al celui de-al doilea roman, pasager pe nava de croaziera.

inca un roman a fost infectat cu Coronavirus, pe nava Diamond Princess

Un al doilea cetatean roman a fost infectat cu coronavirus pe nava de croaziera Diamond Princess, an.

Dupa SUA, si Italia isi evacueaza cetatenii de pe Diamond Princess. Nava, tinuta in carantina in Portul Yokohama, are 3.700 de oameni la bord, printre care si 16 romani

Italia a anuntat, duminica, ca va evacua cetatenii italieni de pe nava de croaziera tinuta in carantina in Portul Yokohama din Japonia, in conditiile in care 355 de persoane de la bordul Diamond Princess au.

Numarul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 1.669. 356 de cazuri de imbolnavire la bordul Diamond Princess, pe care se afla si romani

Numarul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 1. 669, conform CNN. La bordul navei de croaziera Diamond Princess, pe care se afla si romani, numarul imbolnavirilor este de 356. BBC relateaza ca autoritatile chineze au raportat a treia zi consecutiva de scadere a numarului de imbolnaviri.

Reactia unui expert care a trata Ebola dupa ce a urcat pe Diamond Princess: Haos total! Am fost inspaimantat

Situatia de pe nava de pe croaziera Diamond Princess unde au fost inregistrate numeroase cazuri de coronavirus, printre bolnavi numarandu-se si doi romani, este descrisa de catre un expert japonez in boli.

Americanii de pe Diamond Princess au revenit acasa: Vor sta doua saptamani in carantina

Peste 300 de cetateni americani de pe nava de croaziera Diamond Princess, printre care 14 depistati pozitiv cu coronavirus, au fost adusi cu avionul inapoi in SUA, dupa doua saptamani petrecute in.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )