Libnet.ro
UNICEF

16:31

16 august - zi libera pentru angajatii din institutiile publice

România Liberă România Liberă,
16 august - zi libera pentru angajatii din institutiile publice

Guvernul a aprobat ca 16 august sa fie zi libera pentru angajatii din institutiile publice, urmand s. continuă pe România Liberă

Mini-vacanta pentru bugetari: 16 august va fi zi libera

Guvernul a aprobat miercuri un proiect de hotarare privind stabilirea zilei de 16 august 2019 ca zi libera pentru angajatii de la stat. Astfel, bugetarii vor avea o mini-vacanta, in perioada 15- 18 august.

Pentru a lua ochii lumii de la crizele cu care se confrunta Romania, Guvernul a decis: inca O ZI LIBERA pentru bugetari

Guvernul incearca sa mituiasca populatia pentru a uita de implinirea unui an de laprotestul din 10 august 2018 si de cazul tragediei Caracal aproband ca 16 august sa fie zi libera pentru angajatii din in.

Barna: Cat timp vom numi cumetri in institutiile publice tragedii precum cea de la Caracal se vor repeta USR cere sesiune extraordinara si propune 12 masuri urgente

USR propune un set de 12 masuri care, in opinia sa, ar preveni aparitia unor noi cazuri precum cel al crimei din Caracal. De asemenea, USR vrea convocarea Parlamentului in sesiune extraordinara. Dan Barna a sustinut ca statul roman a aratat in aceste zile ca este unul falimentar, institutiile publice fiind politizate.

Bodyshape a lansat primul centru de wellness pentru angajatii Groupe Renault Romania

Bodyshape Transformation Centre a inaugurat o sala de fitness de 500 mp dedicata celor 3 200 de angajati care isi desfasoara activitatea in noul sediu, Renault Bucharest Connected.

Locuinte de serviciu pentru angajatii spitalelor de la 1 septembrie: PNL acuza ca vor beneficia de ele si bucatarii si portarii

Consiliul General al Capitalei a adoptat in sedinta de miercuri transmiterea in administrarea Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti a unui numar de 70 de apartamente, cu destinatia de locuinte de serviciu pentru personalul angajat.

PENTRU FABRICA DIN LEIPZIG CJUE respinge apelul BMW impotriva limitarii ajutorului de stat

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a respins, ieri, apelul grupului auto german BMW AG impotriva deciziei Comisiei Europene de a limita ajutorul de stat pe care l-ar putea primi pentru o fabrica auto in Germania de Est, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )