Libnet.ro
UNICEF

15:45

17 milioane de euro pentru un jucator de fotbal mort. The Sun a dezvaluit cat va pierde Cardiff dupa moartea argentinianului Sala

Adevărul Adevărul,
17 milioane de euro pentru un jucator de fotbal mort. The Sun a dezvaluit cat va pierde Cardiff dupa moartea argentinianului Sala

Nantes le-a transmis celor de la Cardiff ca va declansa procedurile legale, daca prima transa in contul transferului argentinianului Emiliano Sala nu va fi platita in zece zile. continuă pe Adevărul

GDPR: Google, sanctionat cu 50 de milioane de euro pentru greseli de ncepator. Impactul deciziei n piata

Google a fost sanctionat, pe 21 ianuarie 2019, cu 50 de milioane euro pentru incalcarea de lunga durata a unor prevederi fundamentale prevazute de GDPR cu privire la obligatiile de informare, dar si de justificare a unui temei legal, cu care entitatile trebuie sa se conformeze atunci cand procedeaza la prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Sanctionarea Google in acest fel este un raspuns firesc avand in vedere varietatea de date pe care le prelucreaza si impactul inerent asupra vietii private a utilizatorilor care rezulta din combinarea seturilor de date si identificarea unor caracteristici intrinseci comportamentului, identitatii si preferintelor utilizatorilor.

Apple a ajuns la un acord cu fiscul francez si va plati 500 milioane de euro pentru a regla problema impozitelor prea mici platite n ultimul deceniu

Apple a ajuns la un acord cu administratia fiscala din Franta si va plati jumatate de miliard de euro pentru a compensa faptul ca in ultimii zece ani a platit impozite mai mici decat ar fi trebuit, scrie AFP. Marile companii de tehnologie au fost luate in colimator de mai multe state europene in care acestea au incasari mari, dar platesc impozite infime.

17 milioane de euro pentru un cadavru: The Sun a dezvaluit cat va pierde Cardiff dupa moartea argentinianului Sala

Nantes le-a transmis celor de la Cardiff ca va declansa procedurile legale, daca prima transa in contul transferului argentinianului Emiliano Sala nu va fi platita in zece zile.

Rusia - imprumut de 38 de milioane euro catre armata cubaneza

Rusia a aprobat acordarea unui imprumut de 38 de milioane de euro pentru sectorul Apararii din Cuba, a informat Dmitry Shugayev, seful Serviciului Federal Rus pentru Cooperarea Militara si Tehnica, scrie Reuters.

Rusia a aprobat un imprumut de 38 de milioane de euro catre armata cubaneza

Rusia a aprobat acordarea unui imprumut de 38 de milioane de euro pentru sectorul Apararii din Cuba, a informat Dmitry Shugayev, seful Serviciului Federal Rus pentru Cooperarea Militara si Tehnica, scrie Reuters.

MCIN ACORDA: Peste 1,2 milioane de euro pentru sustinerea expozitiilor cu obiecte restaurate

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale MCIN) acorda peste 1,2 milioane de euro institutiilor publice de cultura pentru sustinerea expozitiilor cu obiecte restaurate.

Program de 400 de milioane de euro pentru scoli. Ce ar putea primi toti elevii din Romania

400 de milioane de euro ar costa programul prin care toti elevii din Romania ar urma sa primeasca tablete, iar fiecare sala de clasa sa fie dotata cu tabla inteligenta. Anuntul a fost facut de ministrul.

Finantare europeana de 11 milioane de euro pentru Spitalul Judetean Resita

Spitalul Judetean Resita beneficiaza de o finantare europeana totala de 11 milioane de euro, in baza a trei proiecte, ultimul, de aproximativ 3,5 milioane de euro a fost semnat luni si prevede realizarea de instalatii pentru eficientizarea energetica si utilizarea surselor regenerabile de energie.

CARAS-SEVERIN: Finantare europeana de 11 milioane de euro pentru Spitalul Judetean Resita

Spitalul Judetean Resita beneficiaza de o finantare europeana totala de 11 milioane de euro, in baza a trei proiecte, ultimul, de aproximativ 3,5 milioane de euro.

Premiu de 100.000 euro pentru IT-isti, ntr-o competitie de aplicatii care folosesc sistemul european de navigatie prin satelit

Agentia GNSS European GSA), care sprijina obiectivul UE de a maximiza rentabilitatea investitiilor in sistemele globale de navigatie prin satelit, organizeaza o competitie pentru programatori. Institutia provoaca IT-stii sa proiecteze, dezvolte, testeze si lanseze o aplicatie pentru telefon care sa se foloseasca de sistemul de navigatie prin satelit Galileo. Castigatorul va primi un premiu de pana la 100. 000 de euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )