Libnet.ro
UNICEF

09:15

18 ani de inchisoare pentru criminalul tinerei Izolda Baczoni, plus despagubiri de zeci de mii de euro

Adevărul Adevărul,
18 ani de inchisoare pentru criminalul tinerei Izolda Baczoni, plus despagubiri de zeci de mii de euro

Criminalul tinerei Izolda Baczoni a fost condamnat la 18 ani de inchisoare, de catre magistratii Tribunalului Bihor. Sabin Cristian Gojda 21 de ani) a ucis-o cu sange rece pe tanara, a strangulat-o dupa care a abandonat cadavrul intr-un canal colector. El sa plateasca despagubiri de 90. 000 de euro. continuă pe Adevărul

La doar 18 ani, Roxana Lapuste, cea mai tanara coregrafa din tara, si-a calificat echipa de majorete la Campionatul European

Roxana Lapuste are doar 18 ani si este fascinata de mai multi ani de dansul de majorete. A fost autodidacta si a ajuns sa faca pentru echipa sa coregrafii care au impresionat juriul de la Romania Danseaza, dar si pe instructorii de la Campionatul National, unde a urcat pe podium si a primit sansa de a participa la Campionatul European de Majorete.

La final! Melanie Griffith si Antonio Banderas divorteaza dupa 18 ani de casatorie

Capat de drum pentru inca o poveste de iubire de la Hollywood. Melanie Griffith si Antonio Banderas divorteaza dupa 18 ani de casatorie.

Un batran a fost arestat intr-un dosar de tentativa de omor. Este suspectat ca a injunghiat un tanar de 18 ani

Judecatorii Tribunalului Timis l-au arestat, ieri, pe un barbat in varsta de 61 de ani, suspectat ca l-a injunghiat, in urma cu doua saptamani pe un tanar de 18 ani din Timisoara.

Melanie Griffith a intentat divort actorului Antonio Banderas dupa o casnicie de 18 ani

Actrita Melanie Griffith a intentat divort actorului spaniol Antonio Banderas, dupa o casnicie de 18 ani, invocand diferente ireconciliabele, potrivit unei cereri depuse de aceasta la Curtea Superioara din Los Angeles, scrie Reuters. Astfel, una dintre cele mai longevive relatii de la Hollywood isi gaseste sfarsitul intr-un mod prietenos si tandru.

Cum si-a ruinat viata un adolescent de 18 ani din Iasi: a furat o masina pentru a-si impresiona iubita de pe net si acum e dat in urmarire generala

Un tanar de 19 ani din municipiul Iasi a fost dat in urmarire generala dupa ce, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare, a fugit din tara. Ieseanul s-a ales cu pedeapsa dupa ce a furat o masina pentru a-si impresiona iubita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )