Libnet.ro
UNICEF

11:15

18 decembrie 1989: De ce Nicolae Ceausescu i-a incredintat conducerea Romaniei sotiei sale, Elena, si ce operatiune secreta a ordonat aceasta

Adevărul Adevărul,
18 decembrie 1989: De ce Nicolae Ceausescu i-a incredintat conducerea Romaniei sotiei sale, Elena, si ce operatiune secreta a ordonat aceasta

Pe 18 decembrie 1989, Nicolae Ceausescu ia una dintre cele mai controversate decizii din perioada in care au inceput manifestatiile de la Timisoara. Fostul lider comunist a decis sa plece in Iran in dimineata de 18 decembrie, cu toate ca la Timisoara oamenii erau in strada. continuă pe Adevărul

VIDEO. Sursa zgomotului din timpul ultimului discurs al lui Nicolae Ceausescu a fost identificata de anchetatori

Anchetatorii din dosarul Revolutiei au identificat sursa zgomotului din timpul ultimului discurs al dictatorului Nicolae Ceausescu, a anuntat, luni, procurorul militar Marian Lazar. Procurorii au.

in decembrie 1989 nu a existat vid de putere

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) a facut astazi precizari privind stadiul cercetarilor in cauza cunoscuta generic sub denumirea Dosarul Revolutiei, sustinand ca in decembrie 1989 nu a existat vid de putere, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Calendar Crestin Ortodox 18 decembrie. Sfintii pomeniti in aceasta zi

Sfantul Cuvios Daniil Sihastrul este pomenit in calendarul crestin ortodox pe 18 decembrie. S-a nascut intr-un sat nu departe de Radauti, din parinti bine-credinciosi, la inceputul.

Parchetul Militar, despre Dosarul Revolutiei:In decembrie 1989 nu a existat vid de putere / Au fost trei incercari de lichidare a lui Ceausescu inainte de executie / Dezinformarile constante au dus la psihoza terorista de la nivel national

In timpul Revolutiei din 1989 nu a existat un vid de putere, a declarat luni procurorul militar Marian Lazar, in timpul unei conferinte de presa. In cadrul cercetarilor din Dosarul Revolutiei, a fost stabilita componenta comandamentului politico-militar care a preluat, in timp foarte scurt, dupa fuga presedintelui in exercitiu, puterea totala in Romania, a spus Lazar.

Radu Tudor a fost anchetat de Securitate in Decembrie 1989. Dumnezeu mi-a dat curaj sa pot face fata acestui eveniment tulburator din viata mea

Jurnalistul Radu Tudor a fost anchetat de Securitate in Decembrie 1989. Ma uit in calendar : e duminica, 17 decembrie. Brusc, un val de emotie si amintiri puternice imi revine in minte.

GOOGLE DOODLE. Google marcheaza apropierea Sarbatorilor de iarna cu un doodle special

GOOGLE DOODLE 18 decembrie 2017. Apropierea Sarbatorilor de iarna este marcata de Google cu un doodle special. Compania a inceput numaratoarea inversa pana la Craciun cu un doodle de sezon: .

GOOGLE DOODLE. Google marcheaza apropierea sarbatorilor de iarna cu un doodle special

GOOGLE DOODLE 18 decembrie 2017. Apropierea Sarbatorilor de iarna este marcata de Google cu un doodle special. Compania a inceput numaratoarea inversa pana la Craciun cu un doodle de sezon: .

MACRO NEWSLETTER 18 Decembrie 2017

Preturile de consum din SUA si-au accelerat cresterea anuala in noiembrie 2017, pana la 2,2%, de la 2% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,4%, dupa o crestere de 0,1% in luna anterioara.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )