Libnet.ro
UNICEF

08:30

18 ianuarie, cea mai deprimanta zi a anului. Medicii ne spun ce mancam ca sa fim mai fericiti: Nu e suficient sa consumam ciocolata

Antena3 Antena3,
18 ianuarie, cea mai deprimanta zi a anului. Medicii ne spun ce mancam ca sa fim mai fericiti: Nu e suficient sa consumam ciocolata

18 ianuarie cea mai deprimanta zi a anului. Cea de-a treia zi de luni din ianuarie, corespunzatoare datei calendaristice de 18 ianuarie, este considerata cea mai deprimanta zi a anului. continuă pe Antena3

Teoria Blue Monday. Cum s-a stabilit ca luni, 18 ianuarie, este cea mai deprimanta zi din an

Teoria Blue Monday a aparut in urma cu 16 ani. Conform acesteia, cea mai deprimanta zi a anului este a treia zi de luni din ianuarie.

Blue Monday 2021: Azi e cea mai deprimanta zi din an. Cati romani sufera de depresie

Luni, 18 ianuarie, este Blue Monday sau Lunea Albastra, o denumire din engleza ce desemneaza cea mai deprimanta zi a anului 2021. De ce este azi, 18 ianuarie 2021, Blue Monday, cea mai deprimanta zi.

Azi e Blue Monday, cea mai deprimanta zi din an. Ce formula au folosit psihologii pentru a stabili acest lucru

In 2005, psihologul Cliff Arnall, fost profesor la Universitatea Cardiff din Marea Britanie, a venit cu o formula menita sa prezica cea mai deprimanta zi a anului. Ecuatia lui sugereaza ca a treia zi de luni din ianuarie care anul acesta pica pe 20 ianuarie este cea in care nefericirea atinge punctul culminant.

Frig de crapa pietrele in Romania! Urmeaza cea mai friguroasa noapte din acest an

Frig de crapa pietrele, luni dimineata, in mai multe zone din tara. Temperaturile au scazut pana la minus 23 grade Celsius, iar vestile de la meteorologi nu sunt deloc bune pentru zilele ce vin. Noaptea care urmeaza este posibil sa fie cea mai friguroasa din acest an.

Curs BNR pentru 18 ianuarie 2021. Destabilizarea economiei, un factor de influenta asupra leului.

Astazi se va emite un curs BNR pentru 18 ianuarie 2021, incepand cu ora 13:00. Noile deprecieri ale leului in fata monedei europene si a dolarului american sunt efectele crizei economice. Trecerea dolarului american de pragul de 4 lei, vine ca reactie a evenimentelor din 6 ianuarie. Va castiga leul teren in fata monedei americane? .

18 IANUARIE, IN ROMANIA: Usoara scadere a numarului de infectari cu SARS-CoV-2 - 1509 noi cazuri

Pana astazi, 18 ianuarie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 695. 153 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). 449 de pacienti au fost declarati vindecati.

Coronavirus in Romania, 18 ianuarie 2021. Numar ridicat de teste rapide

Coronavirus in Romania, 18 ianuarie 2021. Grupul de Comunicare Strategica a publicat ultimul bilant al pandemiei de coronavirus in Romania.

18 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Patrascanu. Taurii au rezultate bune, Scorpionii muncesc mult

Horoscop. 18 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Patrascanu. Astazi avem voie sa fim incapatanati pentru ca ziua aduce reusita.

Horoscop 18 ianuarie 2021. Cea mai buna zi pentru zodia Leu. Ce se intampla azi

Horoscop 18 ianuarie 2021. Vesti bune pentru Lei, inca de la inceputul saptamanii. Acestor nativi le-au suras astrele, din cosmos. Numerele norocoase ale zilei de luni sunt 2, 14, 26, 42 si 58. Culorile potrivite pentru azi sunt argintiu si alb. Horoscop 18 ianuarie 2021 Berbec Azi este despre relatii. Unele au nevoie de o .

Vlad Voiculescu: Ne bazam pe medicii de familie sa ii informeze si sa ii programeze pe pacienti, cea mai buna informatie despre vaccin o iei de la un medic pe care il cunosti

Campania de vaccinare va fi decontata de Guvern, Ordonanta de Urgenta privind infiintarea centrelor de vaccinare fiind adoptata in sedinta de Guvern de astazi, a anuntat ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, la finalul sedintei Executivului. Vlad Voiculescu mai spune ca se bazeaza pe medicii de familie pentru ca in perioada urmatoare sa isi informeze pacientii despre vaccin si sa ii programeze la vaccinare, iar acestia vor fi remunerati suplimentar pentru aceasta munca suplimentara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )