Libnet.ro
UNICEF

07:00

19% dintre companiile din Romania se asteapta la scaderea cifrei de afaceri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
19% dintre companiile din Romania se asteapta la scaderea cifrei de afaceri

Una din cinci companii 19%) din Romania se asteapta in acest an la scaderea cifrei de afaceri, pe fondul incertitudinii politice de la inceputul anului, reiese din studiul publicat, miercuri, de compania de consultanta Valoria. continuă pe Wall-Street Ro

INS: Managerii din Romania se asteapta la cresterea afacerilor in toate sectoarele pana in mai

Directorii firmelor din Romania se asteapta la o crestere a activitatii in industrie, constructii, servicii si comert in perioada martie-mai, dar la o stagnare a numarului de salariati in primele trei sectoare, in timp ce numarul salariatilor este asteptat sa scada in comert, potrivit datelor publicate marti de Institutul National de Statistica INS).

Semnal de alarma: Statele Unite ale Americii nu mai finanteaza avertizorii anticoruptie din Romania. Aceasta a fost una dintre primele decizii ale presedintelui Donald Trump

Statele Unite ale Americii a taiat fondurile destinate avertizorilor de integritate din Europa Centrala si de Sud- Est, inclusiv din Romania, care devoalau actele de coruptie savarsite de angajatii companiilor americane sau ale celor listate pe bursele americane, ceea ce inseamna majoritatea marilor companii de la nivel global.

Elis Pavaje a demarat lucrarile celei de-a treia fabrici de pavele din Romania: investitia se ridica la 10 mil. euro

Elis Pavaje, unul dintre cei mai mari producatori de pavele, pavaje si borduri la nivel local, a demarat lucrarile celei de-a treia fabrici din Romania, in localitatea Secuienii Noi, din judetul Neamt, o investitie ce se va ridica la circa 10 milioane.

Regele mall-urilor din Romania este dator vandut. Cui trebuie sa dea inapoi sute de milioane de euro

Sursa de finantare pentru proiectul din Timisoara este imprumutul luat de la banca, model pe care, de altfel, Iulian Dascalu l-a urmat si in cazul celorlalte proiecte pe care le-a ridicat. Bilantul.

Ambasadorul Valery Kuzmin, despre inspectia exertilor rusi la o instalatie militara din Romania: Actiunile au loc in baza unor acorduri privind masurile de incredere in domeniul Apararii

Ambasadorul Rusiei in Romania, Valery Kuzmin, sustine ca recenta inspectie a expertilor rusi la Divizia 2 Infanterie Buzau se desfasoara in baza unor acorduri militare. Totodata, diplomatul a precizat ca autoritatile ruse ii invita in mod regulat pe reprezentantii militari ai NATO la toate exercitiile militare semnificative, insa nu toti le onoreaza.

Piata MA din Romania, dominata de investitori strategici; doar 3% din tranzactii - investitii romanesti in exterior

Piata de fuziuni si achizitii MA) din Romania a scazut usor in anul 2016, atat ca numar de tranzactii cat si ca valoare, cele mai importante tranzactii fiind preluarea SABMiller Romania de catre grupul japonez Asahi si vanzarea Rompetrol catre.

VIDEO. Colegiul Psihologilor din Romania isi alege conducerea, cu scandaluri, politie si violente l DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Procesul de alegere a conducerii Colegiului Psihologilor din Romania se deruleaza, in aceste zile, pe fondul lipsei de transparenta, in dispretul legii si a procedurilor interne.

Colegiul Psihologilor din Romania isi alege conducerea, cu scandaluri, politie si violente l DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Procesul de alegere a conducerii Colegiului Psihologilor din Romania se deruleaza, in aceste zile, pe fondul lipsei de transparenta, in dispretul legii si a procedurilor interne.

O firma specializata in prelucrarea lemnului isi va urmari camioanele din Romania prin GPS, ca sa evite furturile din padure

Compania Holzindustrie Schweighofer, cu sediul central in Austria, a pus in functiune o aplicatie informatica menita sa controleze deplasarea camioanelor care ii aduc materia prima la cele trei fabrici din Romania.

Oradea, Brasov si Timisoara, orasele cu cele mai bune facilitati medicale din Romania

Cu 16 spitale de stat si private, alaturi de alte peste 90 de cabinete private si zeci de farmacii, Oradea, resedinta si cel mai mare oras din judetul Bihor, a fost desemnat ca fiind centrul urban cu cele mai bune facilitati medicale din Romania. Vezi.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )