Libnet.ro
UNICEF

18:30

2,5 milioane de euro pentru Posta Veche, monumentul ajuns ruina. Banii pentru restaurare vin prin Programul Operational Regional 2014-2020

Adevărul Adevărul,
2,5 milioane de euro pentru Posta Veche, monumentul ajuns ruina. Banii pentru restaurare vin prin Programul Operational Regional 2014-2020

Un veritabil centru de cultura, care va schimba fata centrului vechi al orasului, va rasari din ruinele Postei Vechi, una dintre cladirile-emblema ale Calarasiului. Autoritatile locale vor semna, saptamana viitoare, contractul de finantare a restaurarii monumentului istoric, aproape prabusit in prezent. Valoarea investitiei se ridica la 2,57 milioane euro. Municipalitatea va suporta din bugetul local 2% din valoarea modernizarii. continuă pe Adevărul

Primarie din Romania somata sa achite fabuloasa suma de 97 de milioane de euro pentru un act emis in vremea lui Carol I

Primaria Iasi a primit, pe 12 iunie, o somatie de plata din partea unui executor judecatoresc prin care i se imputa suma de 97 de milioane de euro. Suma este solicitata in baza unei asa-zise obligatiuni la purtator, emisa in 1906, in timpul regelui Carol I, despre care un judecator din Iasi a considerat ca este inca valabila. Reprezentantii Primariei Iasi spun ca documentul ar fi, de fapt, cumparat de pe Internet cu o suma modica.

Consiliul Uniunii Europene a aprobat asistenta financiara de 100 de milioane de euro pentru Republica Moldova

Ambasadorii UE au aprobat joi, 15 iunie, acordul cu Parlamentul European privind asistenta macro-financiara pentru Republica Moldova de 100 de milioane de euro. Asistenta financiara este conditionata de implementarea mai multor reforme.

Fonduri UE 2017: SRL, PFA vor putea lua 75.000 Euro pentru restaurante pescaresti. Descarca Ghidul solicitantului

Persoanele fizice autorizate PFA), societatile cu raspundere limitata SRL) si intreprinderile individuale care fac mici afaceri in domeniul pescuitului vor putea obtine fonduri europene de pana la 75. 000 de euro pentru restaurante pescaresti sau alte investitii in agrement cu acest specific, printr-o linie de finantare pentru care s-a publicat recent Ghidul solicitantului oficial. Descarca Ghidul solicitantului.

MFP aloca 500 milioane lei pentru programul Prima casa

Ministerul Finantelor Publice MFP) a aprobat astazi alocarea rezervei nerepartizate de 500 milioane lei pentru acordarea de garantii in 2017 in favoarea finantatorilor participanti in programul Prima Casa, potrivit unui comunicat trimis de MFP. Finantatorii au inregistrat un grad ridicat de utilizare a plafoanelor alocate in raport cu solicitarile aprobate.

OMV Petrom a investit 5 milioane euro intr-un centru modern pentru testarea calitatii carburantilor la Petrobrazi

Compania OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud - estul Europei, a anuntat miercuri ca a inaugurat un centru modern de analize pentru controlul calitatii carburantilor la rafinaria Petrobrazi, modernizarea acestuia necesitand investitii de aproximativ 5 milioane de euro, inclusiv pentru relocarea echipamentelor de laborator din cladirea veche.

A deschis o firma dintr-o nevoie personala si acum face 1,5 milioane euro din aspectul fizic al romanilor

Alina Almasan a lucrat inca din liceu, insa in cativa ani a decis ca antreprenoriatul este viitorul pentru ea. Asa a inceput sa importe aparate de remodelare corporala, iar acum face 1,5 milioane de euro din aspectul fizic al romanilor.

Actionarii Renault au aprobat pachetul salarial de sapte milioane de euro pentru Carlos Ghosn

Actionarii Renault au aprobat joi, in Adunarea Generala anuala, pachetul salarial pe 2016 al sefului producatorului auto francez, Carlos Ghosn, a carui remuneratie a fost o sursa de conflict in ultimii ani, transmit AFP si Reuters.

BRD si UniCredit Bank acorda A and D Pharma un credit sindicalizat de peste 177 milioane euro

BRD-Groupe Societe Generale si UniCredit Bank acorda A and D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic din Romania, un credit sindicalizat in valoare totala de peste 177 milioane de euro, au anuntat joi institutiile bancare.

UE a aprobat o finantare de 100 mil. euro pentru Republica Moldova

Consiliul Uniunii Europene a aprobat joi, 15 iunie, un acord cu Parlamentul European privind asistenta macrofinanciara de 100 de milioane de euro acordata Republicii Moldova, transmite Radio Chisinau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )