Libnet.ro
UNICEF

20:15

2,86 milioane de dolari pentru oportunitati educationale mai bune copiilor cu dizabilitati

Adevărul Adevărul,
2,86 milioane de dolari pentru oportunitati educationale mai bune copiilor cu dizabilitati

Guvernul Japoniei si Banca Mondiala a oferit astazi un grant in valoare de 2,86 de milioane dolari pentru oportunitati educationale mai bune pentru copiii cu dizabilitati. continuă pe Adevărul

Profit net de 696 milioane euro pentru Credit Aricole in trimestrul al doilea

Credit Aricole, a treia banca din Franta dupa valoarea de piata, a anuntat un profit net de 696 milioane euro pentru trimestrul al doilea, fata de 56 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut, dupa vanzarea operatinilor din Grecia, care provocau pierderi, informeaza Bloomberg.

Esecul Nabucco se traduce in pierderi de 117 milioane lei pentru Transgaz

Pierderile pe care Transgaz TGN) ar urma sa le suporte in urma iesirii din consortiul Nabucco ar urma sa se ridice la 117,3 milioane lei, dintre care 110,7 milioane lei reprezinta provizionul pentru deprecierea imobilizarilor financiare, iar 6,6 milioane lei, alte cheltuieli care decurg din calitatea de asociat al consortiului, se arata intr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Delicatese pentru rasfatul celui mai bun prieten al omului. Carne de zebra sau de cangur, pregatita special pentru caini

Un macelar din Germania a uimit o lume intreaga dupa ce si-a deschis un magazin unde vinde carne de zebra sau de cangur, pregatita special pentru caini. Proprietarul spune ca toate cele 70 de tipuri de carne.

iti vine sa crezi? Au scapat de executarea pedepsei pentru ca nu mai erau locuri libere in penitenciar

Trei raufacatori, condamnati la cateva luni de inchisoare intr-un orasel de langa Paris, au scapat de executarea pedepsei pentru ca nu mai erau locuri libere in penitenciar. Cei trei se aflau in arestul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )