Libnet.ro
UNICEF

22:30

20 de ani de la Titanic! Celine Dion a emotionat la Billboard Music Awards! VIDEO

ADPM ADPM,
20 de ani de la Titanic! Celine Dion a emotionat la Billboard Music Awards! VIDEO

Celine Dion a sustinut un recital emotionant aseara la Billboard Music Awards interpretand celebrul hit My Heart Will Go On, in timp ce pe ecranele mari de pe scena au rulat imagini din filmul Titanic, pelicula care implineste 20 de ani de la lansare. continuă pe ADPM

Cher, in varsta de 71 de ani, a impresionat cu o interpretare de senzatie si o tinuta vestimentara indrazneata, la gala Billboard Music Awards VIDEO

Cantareata americana Cher, in varsta de 71 de ani, a impresionat la gala Billboard Music Awards 2017 nu doar cu interpretarea a doua dintre cele mai cunoscute melodii ale sale, ci si datorita unei vestimentatii extrem de sumara si de indrazneata.

Cher, superba si plina de energie la 71 de ani! Iata cum a cantat la Billboard Music Awards!

Cher a oferit un recital de exceptie aseara la Billboard Music Awards, unde a primit si premiul Icon Award. Iata cum arata celebra artista la 71 de ani! .

Castigatori Billboard Music Awards 2017: Drake, numar-record de trofee. Lista completa a celor mai buni cantareti

Rapperul canadian Drake 30 de ani) este marele castigator al galei Billboard Music Awards, cu 13 trofee, reusind astfel sa depaseasca precedentul record detinut de cantareata britanica Adele, care a triumfat la 12 categorii la editia din 2012 a evenimentului.

Cum s-au imbracat vedetele la Billboard Music Awards 2017

Aseara a avut loc ceremonia Billboard Music Awards 2017, la care au luat parte vedete cunoscute din industria muzicii. Iata cum s-au imbracat si cum si-au facut aparitia pe covorul roz.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )