Libnet.ro
UNICEF

12:46

20 dintre cele mai memorabile tinute de la MTV Music Awards

ADPM ADPM,
20 dintre cele mai memorabile tinute de la MTV Music Awards

MTV Musica Awards are o istorie de peste trei decenii si a vazut multe in materie de stil vestimentar. Tinutele vedetelor de la fiecare editie au fost analizate si au primit calificative precum bine imbracate si porst imbracate, Unele dintre ele vor ramane vesnic in amintirea noastra pentru eleganta si simplitatea lor, insa unele aparitii ne-au socat si au trezit reactii contradictorii in noi. Astazi va prezentam 20 de look-uri iconice care ne-au inspirat de-a lungul timpului. continuă pe ADPM

15 August Sfanta Maria Mare. Cele mai puternice superstitii din popor

Una dintre cele mai mari sarbatori crestine din an, Sfanta Maria, Adormirea Maicii Domnului, cunoscuta popular ca Sfanta Maria Mare,este praznuita in fiecare an la data de 15 august. Popular, Adormirea.

Cum se RACORESTE Eugenie Bouchard in PISCINA! Imagine HOT cu una dintre cele mai sexy jucatoare de tenis. Fanii sunt EXTAZIATI (FOTO)

Jucatoare canadiana de tenis Eugenie Bouchard 24 de ani, locul 128 WTA) si-a lasat fanii cu gura cascata. Ea a postat o fotografie intr-o ipostaza extrem de sexy dupa victoria de la Vancouver, 6-4, 5-7, 6-1.

Instagram se confrunta cu una dintre cele mai mari crize de securitate de pana acum

Inca de cand a fost cumparata de Facebook si transformata in retea sociala, aplicatia Instagram a fost bine intretinuta si nu a trecut prin probleme prea serioase de securitate. insa, ca in cazul.

Autobuz decapotabil pentru turistii care viziteaza unul dintre cele mai frumoase orase din Romania. Cat costa biletul

Decapotabil si fara geamuri laterale, un autobuz turistic ii va purta pe vizitatorii unui oras din Romania pe la cele mai importante obiective pentru a le oferi ocazia sa vada cat mai bine imprejurimile.

FOTO Sexy si rea: Halep intalneste una dintre cele mai frumoase jucatoare din circuitul feminin. Cine e Alja Tomljanovici

De ocupanta locului 58 mondial s-a auzit mai mult in ultimele zile in Romania, dupa ce le-a eliminat, pe rand, pe Sorana Carstea 52 WTA) si pe Irina Begu 55 WTA) la Cincinnati.

Cele mai rele 9 alimente pe care le poti manca. Punctul 7 e favoritul tuturor!

Nu intotdeauna poti face cele mai bune alegeri in ceea ce priveste alimentatia ta. Insa, daca esti suficient de atent, poti limita numarul greselilor alimentare. Iata o lista cu cele mai pacatoase 9 alimente pe.

Top 100 cele mai mari companii din lume! Lista GIGANTILOR economici care varsa bani in ROMANIA

Din cele mai mari 100 de companii la nivel mondial, mai putin de jumatate desfasoara operatiuni in Romania. Mai exact, este vorba despre 47 de entitati dintre care doar cinci au afaceri de cel putin un.

FOTO Noua Sarapova!Simona Halep joaca diseara contra uneia dintre cele mai atragatoare jucatoare din WTA

Simona Halep revine azi pe terenul de tenis si va juca la Cincinnatti, in semifinalele turneului american, contra jucatoarei Aryna Sabalenka.

De ce se umfla mainile si picioarele vara. Unul dintre cele mai populare medicamente are ca efect retentia de apa

Cand afara este cald, vasele de sange se dilata, iar picioarele si mainile se umfla. Putem avea umflaturi si din cauza retentiei de apa din organism.

VIDEO Cum a fost posibila una dintre cele mai mai surprize din fotbal, victoria Zenitului cu 8-1. Toata lumea se gandeste la un posibil aranjament

Invinsa cu 4-0 in meciul tur pe terenul celor de la Dinamo Minsk, Zenit Sankt Petersburg a ruesit sa castige cu 8-1 pe teren propriu, cinci goluri fiind marcate in prelungiri.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )