Libnet.ro
UNICEF

23:01

20 de filme pe care sa le urmaresti cat stai acasa in izolare

ADPM ADPM,
20 de filme pe care sa le urmaresti cat stai acasa in izolare

Stam acasa in aceasta perioada, iar vizionatul filmelor este una dintre activitatile preferate ale tuturor! Iata aici 20 de filme pe care sa le urmaresti cat stai in izolare! . continuă pe ADPM

De ce iti vine sa mananci tot ce prinzi cat stai acasa in perioada asta

De aproape o saptamana, o buna parte din Romania lucreaza de acasa. Daca esti in situatia asta, probabil ca ai cateva rezerve de mancare si-ti vine sa le devorezi deja. De ce?.

Ce filme merita sa vezi pe Netflix si HBO Go cat timp stai acasa in epidemia de coronavirus

E pandemie, Romania e in scenariul 3 de lucru cu COVID-19 si trebuie sa stai acasa. Daca tot ai platit abonamentele pana acum la Netflix si HBO, e timpul sa te bucuri de ele ca de cinema. Asa ca ti-am facut o lista cu productii care, pe de o parte, nu te vor plictisi si, totodata, te vor invata cateva lucruri despre lume.

4 filme care iti amintesc ce frumoasa e Italia: cum le vezi pe TIFF Unlimited

Italia e blocata, pandemia a acoperit globul, dar daca stai acasa in perioada asta nu trebuie sa disperi. Ai Netflix, HBO Go, iar TIFF Unlimited pune la bataie cateva titluri excelente. Da,.

GOG ofera gratuit o colectie de 27 de jocuri pe PC, sub indemnul stai acasa

Distribuitorul Good Old Games, detinut de studioul polonez CD Projekt Red, foarte cunoscut fanilor The Witcher, a adunat 27 de titluri gratuite, pe care le ofera fanilor intr-o colectie denumita sugestiv stai acasa.

CORONAVIRUS. Sfaturile oficiale date de Ministerul Sanatatii din Marea Britanie pentru populatie: Stai acasa, izolat, 7 zile. Nu abuzati de numarul de urgenta. Nu luati medicamente, lasati corpul sa lupte cu virusul

Marea Britanie isi sfatuieste populatia sa stea acasa daca are simptome de infectare cu coronavirus, in niciun caz sa nu mearga la farmacie sau spital. Stati acasa daca aveti una dintre urmatoarele.

Trei lucruri pe care ar trebui sa le facem in perioada cat stam acasa Profesorul Mircea Miclea: Sa ne uitam o data pe zi sau de doua ori pe zi la televizor

Mircea Miclea, psiholog si profesor universitar la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din Cluj Napoca arata ca in aceasta perioada de criza, in care multi oameni sunt panicati, trebuie sa tinem cont de trei lucruri astfel incat sa ne pastram sanatatea emotionala. in primul rand, trebuie sa avem un scop in aceasta perioada, spune psihologul. Un al doilea lucru pe care trebuie sa-l facem este sa avem mai multa disciplina, iar in al treilea rand sa ajutam pe cineva. Mircea Miclea spune ca trebuie sa limitam si programele de stiri, iar la televizor sa ne uitam o data sau de doua ori pe zi.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )