Libnet.ro
UNICEF

01:05

200 de documentare, prezentate la Astra Film Festival.

România Liberă România Liberă,
200 de documentare, prezentate la Astra Film Festival.

Aproximativ 80. 000 de oameni au participat la Astra Film Festival, de la Sibiu. In cadrul festivalului, au fost proiectate 200 de documentare din Ungaria, Austria, Germania, Franta, Belgia, Polonia, Ucraina, Elvetia, Croatia, Estonia, Israel, Portugalia, Rusia, Anglia, Canada, SUA si Africa de Sud. In cele sapte zile de festival, in foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor din Sibiu au avut loc concerte live ale artistilor Ada Milea, FloriMan Mircea Florian), Raul Kusak si Adrian Naidin si . continuă pe România Liberă

Palmaresul Astra Film Festival 2013.

Editia aniversara de 20 de ani a Astra Film Festival se apropie de final dupa o saptamana dedicata filmului de non-fictiune din Romania si din lume. Sute de profesionisti s-au adunat la Sibiu pentru a participa la programele speciale care au rememorat filmele realizate in Romania in ultimele doua decenii. Conferinte, mese rotunde, sesiuni de masterclass, proiectii Retro 20, concerte si expozitii au intregit programul editiei din 2013. Pe scurt, o saptamana cinematografica la intensitate .

VIDEOGALERIE Filmul Matthew's Law a castigat Marele Premiu Astra Film

Editia aniversara de 20 de ani a Astra Film Festival se apropie de final dupa o saptamana dedicata filmului de non-fictiune din Romania si din lume. Sute de profesionisti s-au adunat la Sibiu pentru a participa la programele speciale care au rememorat filmele realizate in Romania in ultimele doua decenii. Conferinte, mese rotunde, sesiuni de masterclass, proiectii Retro 20, concerte si expozitii au intregit programul editiei din 2013. Pe scurt, o saptamana cinematografica la intensitate maxima.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )