Libnet.ro
UNICEF

00:07

2000 de drogati platiti de Soros. Tudor Chirila, despre protestele din Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
2000 de drogati platiti de Soros. Tudor Chirila, despre protestele din Bucuresti (VIDEO)

Tudor Chirila nu a ramas nepasator fata de protestele care au avut loc in Bucuresti. Artistul a luat si el parte la manifestarile din Capitala, asa cum ne-a obisnuit si la evenimentele care au avut. continuă pe B1

Tudor Chirila continua concertele pe bani publici, in timp ce participa si la protestele anti-PSD

Tudor Chirila nu se dezminte si continua concertele pe bani publici, in timp ce participa si la protestele anti-PSD. Trupa lui Chirila a participat week-endul acesta la Zilele Municipiului Zalau,.

Tudor Chirila, atacat DUR: Banii administrati de ciuma rosie sunt buni atunci cand intra in buzunarele lui

Tudor Chirila nu se dezminte si continua concertele pe bani publici, in timp ce participa si la protestele anti-PSD. Trupa lui Chirila a participat week-endul acesta la Zilele Municipiului Zalau, concert.

Tudor Chirila demonteaza o ancheta despre el publicata de o organizatie condusa de Mugur Ciuvica: Din nou Domnul Ciuvica ingenuncheaza logica

Tudor Chirila demonteaza un text publicat de Grupul de Investigatii Politice, organizatie condusa de Mugur Ciuvica, in care artistul este acuzat ca desi ii critica pe social-democrati participa la evenimente finantate de PSD, dand exemplul Festivalului de Teatru Ideo Ideis.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )