Libnet.ro
UNICEF

14:00

2.000 de locuri intr-un mall din Bucuresti. Ce se cauta

Antena3 Antena3,
2.000 de locuri intr-un mall din Bucuresti. Ce se cauta

Centrul comercial Park Lake din estul Capitalei, cea mai asteptata inaugurare de anul acesta pe segmentul de retail, va crea locuri de munca pentru 2. 000 de oameni in cele peste 200 de spatii comerciale care vo. continuă pe Antena3

Incendiu intr-un mall din Timisoara: Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate

Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate de pompieri, marti dupa-amiaza, dupa ce un incendiu a izbucnit la un cuptor aflat in food-court-ul unui centru comercial din Timisoara, transmite Mediafax.

Robert Redeleanu va conduce din Bucuresti operatiunile UPC din Romania si Ungaria, incepand cu 1 septembrie 2016

Robert Redeleanu, seful UPC Romania, va prelua si conducerea UPC Ungaria, din 1 septembrie 2016, si va avea responsabilitatea conducerii operatiunilor din ambele tari, a anuntat miercuri operatorul de comunicatii prin cablu. Robert Redeleanu isi va desfasura activitatea de la biroul din Bucuresti, cele doua companii continuand sa opereze ca entitati separate. In acest nou rol, Robert Redeleanu ii succede lui Magnus Ternjo, actualul CEO UPC Ungaria, care a decis sa paraseasca Liberty Global, dupa o cariera de 15 ani in cadrul grupului.

Incendiu intr-o maternitate din Bagdad. Cel putin 11 bebelusi au murit

Cel putin 11 copii nascuti prematur au murit, miercuri dimineata, intr-un incendiu care a izbucnit intr-o maternitate din capitala irakiana Bagdad.

FOTO. Spania: Atac armat intr-un bar din provincia Zaragoza. Doua persoane au fost grav ranite

Doua persoane au fost ranite grav, vineri, in timpul unui atac armat care a avut loc intr-un bar din orasul Aragonia, capitala provinciei spaniole Zaragoza.

Alerta alimentara! Mici cu E.Coli, intr-un hipermarket din Caras-Severin

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelora anuntat ca inspectorii institutiei au descoperit bacteria E. Coli in mici comercializati intr-un magazin din.

Incendiu intr-un mall din Timisoara. 300 de persoane au fost evacuate

Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate de pompieri, marti dupa-amiaza, dupa ce un incendiu a izbucnit la un cuptor aflat in food-court-ul unui centru comercial din Timisoara. Potrivit.

Ce se intampla cu terasele din Bucuresti. Firea: A venit momentul sa incetam cu birocratia

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca vor fi cautate solutii pentru ca terasele din Centrul vechi, dar si din restul orasului sa functioneze legal, in conditiile in care.

Atac cu BOMBA intr-o statiune din Thailanda, O femeie a fost ucisa. Zece oameni, inclusiv turisti straini, sunt raniti

Doua bombe au explodat in statiunea turistica Hua Hin din Golful Thailandei provocand moartea unei femei si ranind alte 10 persoane.

Atac cu bomba intr-o statiune din Thailanda. O persoana a fost ucisa, zece ranite, inclusiv turisti straini

Doua bombe au explodat intr-o statiune la malul marii din districtul thailandez Hua Hin, provocand moartea unei femei si ranind alte 10 persoane, a informat pe Twitter un corespondent BBC, citand.

Dublu atentat cu bomba intr-o statiune din Thailanda. O persoana a fost ucisa, zece ranite, inclusiv turisti straini

Doua bombe au explodat intr-o statiune la malul marii din districtul thailandez Hua Hin, provocand moartea unei femei si ranind alte 10 persoane, a informat pe Twitter un corespondent BBC, citand.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )