Libnet.ro
UNICEF

07:30

2.000 de romani au votat deja pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
2.000 de romani au votat deja pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Aproape 2. 000 de cetateni romani din diaspora au votat deja anticipat, prin corespondenta, pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, desi inca nu se stie cine vor fi cei doi candidati care ajung in aceasta faza a procesului electoral. continuă pe Wall-Street Ro

Aproape 2.000 de persoane au votat deja pentru turul al doilea al prezidentialelor. Totusi, vom afla finala scrutinului abia peste 10 zile

Aproape 2. 000 de cetateni au votat deja, prin corespondenta, pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, desi inca nu se stie care va fi finala scrutinului din acest an. Autoritatea Electorala.

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie a votat, prin corespondenta, pentru primul tur al alegerilor prezidentiale. Dan Mihalache: Este mai simplu si mai elegant decat poate cineva sa isi imagineze (GALERIE FOTO)

Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, a votat, miercuri, prin corespondenta, la primul tur al alegerilor prezidentiale, pentru care urnele din tara se vor deschide abia in 10.

Alegeri in Republica Moldova: Duminica se desfasoara turul doi al alegerilor locale Socialistul Ion Ceban si proeuropeanul Andrei Nastase se bat pentru Primaria Chisinaului

Alegatorii cu drept de vot din Republica Moldova sunt convocati din nou, duminica, la urne pentru al doilea tur al alegerilor locale, in cadrul carora urmeaza sa fie alesi 384 de primari, dar principala miza o constituie alegerea primarului municipiului Chisinau, unde lupta se da intre reprezentantul socialistilor Ion Ceban si Andrei Nastase, unul dintre liderii Blocului ACUM PAS plus PPDA, proeuropean), informeaza Agerpres.

SONDAJ IMAS. Lovitura de proportii pentru turul 2. Iohannis are parte de un contracandidat-surpriza

Surpriza de proportii cu mai putin de doua saptamani inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale din 10 decembrie. Si asta pentru ca pentru ca Klaus Iohannis ar putea avea.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )