Libnet.ro
UNICEF

07:30

20.000 de cereri de la IMM Invest au fost trimise la banci

România Liberă România Liberă,
20.000 de cereri de la IMM Invest au fost trimise la banci

Peste 37. 000 de IMM-uri s-au inscris pana in acest moment pe portalul IMM Invest, iar 20. 139 de cere. continuă pe România Liberă

IMM Invest: Peste 20.000 de firme trimise deja la banci, pentru credite (FNGCIMM)

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM) a anuntat luni ca a terminat deja de prelucrat cererile de inscriere in programul IMM Invest Romania inregistrate pana pe 4 mai, un numar de 20. 139 de solicitari din partea firmelor fiind trimise deja la bancile partenere, spre a fi analizate pentru creditare.

IMM Invest: Peste 37.000 de cereri de inregistrare la trei zile de la deschiderea sesiunii

Programul IMM Invest Romania se deruleaza in parametri normali, iar in a treia zi de la deschiderea sesiunii de inscriere, care a avut loc in data de 28 aprilie 2020, in aplicatia programului sunt inregistrate deja peste 37. 000 de cereri de inregistrare, a anuntat joi FNGCIMM.

Cum explica STS preluarea in dezvoltare si administrare a portalului IMM Invest, o solutie care a apartinut initial unei firme private

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a precizat luni pentru HotNews. ro ca nu au existat conditii contractuale sau comerciale cu operatori economici, pentru preluarea in administrare, dezvoltare si gazduire web a portalului programului de creditare IMM Invest, avand in vedere ca dezvoltarea s-a realizat pe o noua platforma, diferita de cea dezvoltata initial. Noul portal a fost dezvoltat de STS, iar securitatea cibernetica a site-ului a fost testata impreuna cu SRI. Amintim ca portalul initial, care a picat chiar in ziua lansarii, a fost pus la dispozitie gratuit, pe perioada starii de urgenta, de firma ST Romania.

Analiza financiara. Ce firme au cerut sprijinul Guvernului pe vreme de pandemie, prin platforma IMM Invest

O analiza a primelor 15. 000 firme care s-au inregistrat pe site-ul IMM Invest in prima zi de la lansare arata profilul entitatilor care doresc sprijinul guvernamental. Sunt doua ramuri de activitate, in special, care solicita ajutorul Executivului.

TOP probleme la IMM Invest, cu Nagy-Imecs Peter, consultant pentru finantari. Luni, 4 mai, de la ora 19.00, LIVE VIDEO pe StartupCafe si HotNews, deladistanta

O serie de antreprenori au reclamat ca au intampinat anumite probleme cand au incercat sa se inscrie in programul de creditare IMM Invest Romania 2020, prin care firmele mici si mijlocii pot obtine credite bancare garantate, cu dobanzi subventionate partial de stat. Luni, 4 mai, de la ora 19. 00, pe StartupCafe. ro si HotNews, vom discuta deladistanta cu Nagy-Imecs Peter, consultant pentru finantari, despre problemele cu care s-a confruntat.

Mai mult de 37.000 de firme vor imprumuturi garantate de stat. Nancu: 60% din cereri au fost trimise bancilor

Mai mult de 37. 000 de firme mici si mijlocii au depus cereri pentru imprumuturi garantate de stat, circa 60% dintre acestea fiind deja trimise bancilor spre analiza, a declarat luni Dumitru Nancu, directorul general al Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.

IN MINI-VACANTA DE 1 MAI: FNGCIMM a prelucrat toate cererile de inscriere in programul IMM INVEST

FNGCIMM anunta ca, in mini-vacanta de 1 Mai, a procesat toate cererile inscrise in programul IMM Invest pana la data de 3 mai 2020, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )