Libnet.ro
UNICEF

23:15

2014 : Cine va deveni al doilea cel mai important lant de hipermarketuri din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
2014 : Cine va deveni al doilea cel mai important lant de hipermarketuri din Romania

Auchan va deveni la finalul transformarii celor 20 de hipermarketuri real, preluate de la Metro, a doua cea mai importanta retea de hipermarketuri din Romania, dupa Kaufland si inaintea Carrefour, estimeaza GfK, citat de Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

2014 : cine va depasi Carrefour si va deveni al doilea lant de hipermarketuri

Auchan va deveni la finalul transformarii celor 20 de hipermarketuri real, preluate de la Metro, a doua cea mai importanta retea de hipermarketuri din Romania, dupa Kaufland si inaintea Carrefour, estimeaza GfK, citat de Mediafax .

Top cei mai puternici retaileri din Romania.

In prima jumatate a anului 2013, Kaufland, Carrefour si Lidl au fost cele mai puternice retele de retail din Romania, arata un studiu al Gfk Romania. Pana in septembrie 2014, ne asteptam la o schimbare a topului ca urmare a preluarii magazinelor Real de catre Grupul Metro si remodelarea acestora sub marca Auchan. Estimam ca la finalizarea acestui proces Auchan va fi al doilea cel mai important lant de hypermarketuri din Romania, spune Raluca Raschip, Consumer Goods Retail Director .

Romania va deveni cel mai mare exportator de seminte de floarea soarelui in sezonul 2013-2014

Romania va deveni cel mai mare exportator de seminte de floarea soarelui in sezonul 2013-2014. Si asta pe fondul unei productii mari si a lipsei de tarife sau cote privind livrarile, afirma Oil World, preluata.

Romania va deveni cel mai mare exportator de seminte de floarea soarelui in sezonul 2013-14 - Oil World

Romania va deveni cel mai mare exportator de seminte de floarea soarelui in sezonul 2013-14, pe fondul unei productii mai mari si a lipsei de tarife sau cote privind livrarile, afirma Oil World, preluata de Business Week.

Expertii avertizeaza: Coreea de Nord isi reactiveaza cel mai important complex nuclear

Coreea de Nord si-ar fi reinceput programul nuclear, conform imaginilor din satelit obtinute de un think-tank american.

Cel mai cald Craciun din Rusia, din ultimii 100 de ani. Ce temperaturi arata termometrele

In Rusia a fost inregistrat cel mai cald Craciun din ultimii 100 de ani. Meteorologii au anuntat ca in Rusia a fost inregistrat cel mai cald 25 decembrie din ultimul secol. La Moscova s-au inregistrat in jurul p.

Top 10: Cel mai vandut model auto in fiecare tara din regiune

Cel mai vandut autoturism in 2013 in tarile din regiune a fost masina nationala sau din tara vecina, un exemplu este Fiat 500L fabricat in Serbia care este si cel mai vandut model pe piata respectiva, la fel este si Dacia in Romania sau Skoda in Cehia.

Valeriu Zgonea: 2013, probabil cel mai prolific an pentru Parlament de cand suntem in UE

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat vineri in sedinta de plen ca anul 2013 este probabil cel mai prolific pentru Parlament de cand Romania a devenit membru al Uniunii Europene, relateaza Agerpres.

Cel mai bogat patron din Liga 1 pune tunurile pe Steaua

Ioan Niculae, seful de la Astra Giurgiu si cel cel mai bogat patron din Liga 1, a declarat joi ca Steaua este principala echipa care a beneficiat de greselile de arbitraj.

Cel mai temut interlop iesean a fost condamnat la 15 ani de inchisoare

Cosmos Tanase, cel mai temut interlop din Iasi, a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru trafic de droguri. in acelasi dosar au fost condamnati si doi dintre locotenentii lui. in urma cu un an, cei trei.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )