Libnet.ro
UNICEF

09:00

Eu, si in 2014: PROTESTATARUL

Adevărul Adevărul,
Eu, si in 2014: PROTESTATARUL

Romania secolului XXI nu poate porni din loc, asa cum e firesc, fara o Educatie croita autentic pentru secolul XXI. Iar starea Educatiei, asa cum este acum, constituie o vulnerabilitate critica directa la adresa sigurantei noastre nationale, deoarece absolventi inepti produsi de scoala de azi pot deveni conducatorii inepti ai Romaniei de maine. continuă pe Adevărul

Renault Captur, desemnata masina anului 2014 in Romania

Renault Captur a fost desemnata Masina Anului 2014 in Romania de catre AsociatiaPresei Auto din Romania, transmite Romania Libera. Renault Captur a obtinut 155 de puncte dupa ce a concurat in.

Renault Captur, aleasa Masina Anului 2014 in Romania.

Renault Captur a fost desemnata Masina Anului 2014 in Romania de catre Asociatia Presei Auto din Romania APAR). Renault Captur a concurat in finala concursului cu Peugeot 308, Skoda Octavia, Ford Kuga, Chevrolet Trax, Hyundai i10, Nissan Note, Opel Adam, Toyota Auris, Mazda 3. Modele ajunse in finala au fost supuse unei sesiuni de test drive de catre membrii juriului in cadrul careia automobilele si-au pus in valoare abilitatile tehnologice si performanta echipamentelor din .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )