Libnet.ro
UNICEF

06:45

CM 2014. Van Gaal, tradat din interior. De ce n-a mai apelat la Tim Krul

Adevărul Adevărul,
CM 2014. Van Gaal, tradat din interior. De ce n-a mai apelat la Tim Krul

Antrenorul Olandei, Louis Van Gaal, ar fi vrut sa repete mutarea pe care a facut-o la meciul cu nationala din Costa Rica, in sferturile Cupei Mondiale, cand in minutul 120 l-a inlocuit pe portarul titular Cillessen cu rezerva Tim Krul, antrenat special pentru loviturile de departajare. continuă pe Adevărul

Van Gaal dupa eliminare: Este o mare dezamagire

Luis Van Gaal, antrenorul echipei Olandei, a declarat ca traieste o mare dezamagire dupa ratarea calificarii in finala Cupei Mondiale.

CM 2014. Dezvaluirile lui Van Gaal: cum s-a ajuns la Vlaar. Doi jucatori olandezi au refuzat sa execute primul penalty

In sferturi, cu Costa Rica, olandezii au executat si au transformat impecabil cele patru lovituri de departajare de care au avut nevoie pentru calificare. in semifinale, cu Argentina, au ratat doua din patru, printre care si primul penalty, considerat de specialisti drept unul extrem de dificil de executat, din cauza presiunii.

CM 2014. Olanda - Argentina sau strategul Van Gaal versus magicianul Sabella. Echipele probabile

Olanda - Argentina azi, 23. 00, TVR 1), a doua semifinala de la CM, aduce o disputa intre multe staruri, dar si intre doi antrenori foarte diferiti. Selectionerul olandez a uimit aproape la fiecare meci cu deciziile sale tactice, cel argentinian a creat o echipa in jurul lui Messi.

CM 2014. Sergio Romero, supranumit eroul Argentinei: ii voi fi vesnic recunoscator lui Louis Van Gaal

Portarul Argentinei, Sergio Romero, a fost cel care a facut diferenta in calificarea tarii sale in ultimul act al Campionatului Mondial. Goalkeeperul a aparat patru lovituri de departajare, printr-o tehnica pe care a invatat-o chiar de la selectionerul reprezentativei eliminate, Olanda.

Mult zgomot pentru nimic: Van Gaal nu va schimba avioanele ca sa joace cu ASA Targu Mures. Cand va debuta la United

Desi s-a spus ca selectionerul Olandei va fi pe banca diavolilor rosii, la 15 iulie, la amicalul Manchester United ASA Targu Mures, de fapt, lucrurile stau altfel.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )