Libnet.ro
UNICEF

23:30

IN 2017: Peste cinci milioane de bebelusi s-au nascut in UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN 2017: Peste cinci milioane de bebelusi s-au nascut in UE

In Uniunea Europeana s-au nascut 5,075 milioane de bebelusi in 2017, comparativ cu 5,148 milioane in 2016, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Aproape 5.000 de bancheri au castigat in 2017 peste un milion de euro

Numarul bancherilor din Uniunea Europeana care au castigat in 2017 peste un milion de euro a crescut la aproape 5. 000, chiar daca au fost introduse limite cu privire la bonusurile ce pot fi platite angajatilor din sectorul financiar, arata un studiu publicat luni de Autoritatea Bancara Europeana EBA), transmite Reuters.

Nicusor Dan: Firea ii face un cadou de peste 22 milioane de euro lui Ion Tiriac, printr-un PUZ ilegal

Deputatul Nicusor Dan sustine ca in sedinta de luni a Consiliului General, Gabriela Firea se pregateste sa-i faca un cadou de peste 22 milioane de euro lui Ion Tiriac, printr-un PUZ ilegal care ar permite construirea unui complex de blocuri in Padurea Baneasa, relateaza Mediafax.

SIE cumpara antidiareice, medicamente pentru sistemul nervos, dar si alte remedii in valoare de peste doua milioane de lei

Serviciul de Informatii Externe cumpara medicamente in in valoare totala de peste doua milioane de lei fara TVA. Printre produsele solicitate se numara antidiareice, vitamine, precum si diverse medicamente pentru ginecologie sau sistemul nervos, relateaza Mediafax.

Nvidia castiga lupta cu Intel si cumpara o companie concurenta din Israel cu peste 7 milioane dolari

Producatorul american de procesoare Nvidia cumpara un alt producator de componente IT, Mellanox Technologies, cu peste 7 milioane de dolari potrivit unor surse citate de Reuters, depasind oferta unui alt gigant IT interesat de acesta achizitie, Intel Corporation.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )