Libnet.ro
UNICEF

09:45

2018, anul fara vara? Fenomenul nu a mai avut loc din 1816

B1 B1,
2018, anul fara vara? Fenomenul nu a mai avut loc din 1816

Pe retelele de socializare au aparut zvonuri potrivit carora in 2018 vara nu va mai veni, dupa schimbarile meteorolige din ultima vreme. Un fenomen meteo similar a avut loc si in anul 1816 atunci cand in. continuă pe B1

A avut loc o prima discutie cu reprezentantii Comisiei Europene in legatura cu linia de metrou 1 Mai - Otopeni

Metrorex, compania de stat care administreaza reteaua de metrou din Bucuresti, a anuntat ca reprezentantii Metrorex, ai Ministerului Fondurilor Europene si ai Ministerului Transporturilor au avut o prima discutie cu reprezentantii Comisiei Europene CE) cu privire la clarificarile cerute in legatura cu proiectul Magistrala 6, linia de metrou 1 Mai - Otopeni.

Metrorex: A avut loc o prima discutie cu reprezentantii Comisiei Europene in legatura cu linia de metrou 1 Mai Otopeni

Metrorex, compania de stat care administreaza reteaua de metrou din Bucuresti, a anuntat sambata ca reprezentantii Metrorex, ai Ministerului Fondurilor Europene si ai Ministerului Transporturilor au avut o prima discutie cu reprezentantii Comisiei Europene CE) cu privire la clarificarile cerute in legatura cu proiectul Magistrala 6, linia de metrou 1 Mai Otopeni.

USR, PROTEST iN PARLAMENT: Fara penali / Ati mai administrat o doza de poloniu radioactiv justitiei (VIDEO)

Protest inedit in Parlament. Deputatii USR au imbracat tricouri pe care scrie Fara Penali, marti, in plenul Camerei Deputatilor, acolo unde se dezbat cele trei legi ale justitiei, revizuite dupa.

Caru cu vedete: Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2018: Anul acesta au fost mai putini hateri. Nu a iesit cu scandal; Liviu Arteni nu mai vede viata fara Israela: Eu mor in cateva zile!; In 1993 era Miss Romania, acum a ajuns la 100 kg!

Cruduta a venit imbracata in cel mai transparent body posibil, la un eveniment monden. Daniela Crudu a optat pentru un body transparent, blugi si tocuri. Vedeta a facut furori cu outfit-ul. Adriana Bahmuteanu revine in televiziune. E exact cum mi-am dorit. Fosta sotie a lui Silviu Prigoana lua, recent, o decizie surprinzatoare. A renuntat la emisiunea pe care o avea si s-a retras.

Rezultate Loto 6 din 49 de duminica, 18 martie 2018. Care sunt numerele castigatoare

Duminica, 18 martie 2018, au avut loc noi extrageri loto la categoriile Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Va prezentam care sunt numerele castigatoare.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )